LG G2, Xperia Z1, Xperia Z1 Compact και Ultra, Τα πλάνα της SFR για αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat

Η γαλλική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας SFR έκανε γνωστά τα πλάνα της για την αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat των smartphones LG G2, Sony Xperia Z1, Χperia Z1 Compact και Xperia Z Ultra. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την SFR το LG G2 θα αναβαθμιστεί σε KitKat στις αρχές Μαρτίου ενώ τα Xperia Z1, Z1 Compact και Ultra θα λάβουν την αναβάθμιση μέσα στον Απρίλιο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Φεβρουαρίου 2014 19:00

Σχόλια

  • Σήμερα πήρα στο note 3 (με γαλλική rom) την αναβάθμιση 4.4.2 και προσεξα οτι η s view cover θήκη που πήρα απο Κίνα δουλεύει πιο καλά απο ότι με 4.3.

  • @AntonisCh η αναβάθμιση Μαρτίου που αναγράφεται για το xperia sp δεν είναι η 4.4 kitkat αλλά η 4.3 jellybean.

  • ερώτηση έχω πάρει το LG G2 απο skroutzομαγαζι πως θα μάθω για ποια χώρα πήγαινε?
    και η δικιά μου αναβάθμιση εξαρτάτε δλδ απο την cosmote που είμαι απο την LG hellas ή απο κανένα?

  • Φιλε ovios προφανως εχει σχεση η χωρα προελευσης του κινητου σου.και γω απο σκρουτζομαγαζο το πηρα και ηταν γερμανικο.αν ισχυει κατι διαφορετικο να μας το διευκρινισει καποιος φιλος.

  • Μανωλη κανενα προβλημα το εχω απο αρχες δεκεμβριου και παει σφαιρα και γενικα δεν εχει ακουστει κατι για το συγκεκριμενο κινητο.

  • Παιδια ξερει κάνεις πότε θα πάρει αναβάθμιση σε kit kat το note 3???ουτε ota αναβαθμιση μου βγάζει αλλά ούτε και στο kies μέσω υπολογιστή.

  • Τέλεια!!!!Εχω το z1 compact και το εχω καταευχαρηστηθει...τρομερή κάμερα, σφαιράτο, μπαταρια, και οθονη με τρομερες γωνίες θέασης...έρχεται τώρα κι αυτό δωράκι

  • Manolis τι ανγχωνεσαι αφου περιμενες τοσο καιρο γιατι δεν κανεις υπομονη μεχρι να βγει το g3 που θα ειναι κινηταρα δυνατη σε ολα καλυτερο απο το g2 κ πιο πληρες κ σε αναλυση κ σε καμερα που τωρα δεν ειναι κ η καλυτερη κ μεγαλυτερη λογικα κ ραμ κ μνημη αποθυκευσης μεγαλυτερη κ φυσικα τον 805αρι επεξεργαστη;κ τοτε να δεια γελια που εσυ θαχεις αυτη την κινηταρα κ αλλοι θα τριβουν τα ματια τους κ θαχουν το g2 κ δεν θα ξερουν τι να το κανουν που το αγορασαν προσφατα.γιατι αμα το πουλησουν για κανενα κατοσταρικο κ αμα για να παρουν το g3 τοτε να δεις γελια.γιατι βλεπεις μετα πως πετανε οτα λεφτα τους οι ελληναρες.με ποση ανεση κ απλοχερια 500 ευρω.

  • Το g3 ενοειται οτι θα ειναι καλυτερο του g2. Αυτο δε σημαινει οτι θα πουλησουμε ολοι το g2. Στην πραγματικοτητα κανεις δε χρειαζεται τιποτα γρηγοροτερο. Το κινητο ειναι σφερα, και με φοβερη μπαταρια. Ουτε θα παει 100€ που λες. Οτι κινητο και να παρεις αμα το πουλησεις οταν βγει το επομενο, τα τετοια σου παιρνεις. Συμπεριλαμβανομενου και του iphone.

  • Τριχες πιανει και το iphone μεταχειρισμενο. Για κοιτα ποσο πουλιεται το προηγ μοντελο 2-3 μηνες αφου βγαινει το επομενο.. Με τις τιμες που εχει η apple, οταν παιρνεις 750 μια συσκευη και την πουλας 400 εχεις χασει μια ναυαρχιδα ανδροιντ κινητο

  • sosimple το κινητο μου το εφεραν απο γερμανια!!λογικα οι γερμαναραδες πηραν αναβαθμιση πριν απο εμας(κλασικα παντα τελευταιοι σε αναβαθμισεις)!

  • Επιβεβαιωνω και εγω τον Δημητρη, την στιγμη αυτη κατεβαζω και εγω την 4.4 αναβαθμιση του G2, εμφανιστηκε περιπου στην 1 μετα τα μεσανυχτα.Δεν μενω Ελλαδα, το κινητο ειναι Ιταλικο (Vodafone).

  • Σχετικα με το σημα για lg G2 ειναι καπως αδυναμη η κεραια του.. Sτο σπιτι μου δεν εχω σχεδον καθολου σημα.. σε σχεση με αλλα κινητα που ειχα ειναι λιγο πιο αδυναμη η κεραια του lg G2..

  • το g2 πραγματι 28/02 πηρε την 4.4.2 και εμενα γερμανικο. Για την κεραια που λες φιλε geo αν εχει χαμηλο σημα εχει ενα θεμα αλλα εγω δοκιμασα την αναζητηση δικτυων και επελεξα δικτυο (π.χ cosmote gsm) και ειδα μεγαλη βελτιωση δεν χανει πλεον το σημα σχεδον ποτε και οποτε θες ευκολα το γυρνας σε αυτοματη αναζητηση

  • Έχω το g2 εδώ και λίγους μήνες, πριν ένα μήνα εμφάνισε πρόβλημα με το σήμα.. δεν μπορούσε να Δικτυωθει καθόλου για 4 μέρες. Το έστειλα για επισκευή στην LG , το σήμα επανήλθε αλλά πολυ αδύναμο. Εδώ και μια μέρα δεν ενεργοποιούνται τα δεδομένα για το ίντερνετ, παρά τα Mb που έχω ούτε έχει σήμα.. Κανεις καμια παρόμοια δυσκολία;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.