Software

Siri: Screenshots δείχνουν την έλευσή της στο OS X

Η Apple ετοιμάζεται να φέρει την ψηφιακή βοηθό Siri στην επόμενη έκδοση του OS X. Ενώ αναμένουμε να ρίξουμε μια ματιά στο νέο feature, κατά τη διάρκεια του Worldwide Developers Conference (WWDC) τον Ιούνιο, το MacRumors έχει screenshots που δείχνουν τη Siri σε Mac.

Το ασπρόμαυρο logo της Siri εμφανίζεται στην μπάρα του μενού μέσα σε ένα κουτί το οποίο γράφει μέσα τη λέξη “Siri” και βρίσκεται δίπλα στο εικονίδιο του spotlight. Το δεύτερο screenchot δείχνει το εικονίδιο σε στρογγυλό σχήμα και πολύχρωμο. Το MacRumors επισημαίνει ότι το leak έρχεται από αξιόπιστη πηγή, χωρίς να αναφέρει ποια είναι.

Αναφέρεται ότι όταν γίνει click στο εικονίδιο θα εμφανίζεται μια μορφή κύματος για να αντιλαμβάνεται ο χρήστης ότι η Siri είναι έτοιμη να ακούσει. Επιπλέον, υπάρχει και το “Hey Siri” feature, το οποίο όμως θα είναι απενεργοποιημένο by default.

Το MacRumors αναφέρει ότι η ανάπτυξη είναι σε αρχικό στάδιο και τα εικονίδια μπορεί να αλλάξουν. Όσο για τα χαρακτηριστικά, η Apple αναμένεται να βάλει τις ίδιες εντολές με το iOS.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.