Skype: Αναβάθμιση φέρνει ανταλλαγή φωτογραφιών με offline επαφές

Η έκδοση 5.2 για το Skype σε Android κυκλοφορεί δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες με τις επαφές τους, είτε οι συνομιλητές βρίσκονται εντός, είτε βρίσκονται εκτός σύνδεσης. Η νέα έκδοση παρέχει βελτιστοποιήσεις, όπως πιο γρήγορη ανταπόκριση στο άνοιγμα των συνομιλιών, κυρίως όταν ανοίγονται μέσω της μπάρας ειδοποιήσεων και καλύτερη ποιότητα κλήσεων σε περιπτώσεις που το σήμα δεν είναι επαρκές.

Σε δηλώσεις της η Microsoft τονίζει: “Πάνε οι ημέρες που οι επαφές σας έπρεπε να είναι συνδεδεμένες την ίδια ώρα με εσάς για να ανταλλάξετε φωτογραφίες μέσω Skype. Με αυτήν την αναβάθμιση, μπορείτε να αποστείλετε φωτογραφίες στις επαφές σας στο Skype τις ώρες που εξυπηρετεί εσάς, ανεξάρτητα από την κατάσταση σύνδεσης των επαφών σας. Όταν ο συνομιλητής σας επιστρέψει στο Skype, οι φωτογραφίες που μοιραστήκατε μαζί του θα παρουσιαστούν όμορφα μέσα στην συνομιλία σας, είτε είστε εντός είτε εκτός σύνδεσης, δίνοντας σας την δυναότητα να συνεχίσετε εύκολα την κουβέντα σας”

Μπορείτε να κατεβάσετε ή να αναβαθμίσετε την εφαρμογή από εδώ.

, Skype: Αναβάθμιση φέρνει ανταλλαγή φωτογραφιών με offline επαφές

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killerchris

Σήμερα έκανα μια αναβάθμιση στην εφαρμογή στο iPhone 6 μου είναι το ίδιο;

Sot11

Έχει μείνει αρκετά πίσω το Skype σε σχέση με viber, whatsapp, messenger.

Νίκος

Κανονικά δεν θα έπρεπε αυτή η αναβάθμιση να γίνει πρώτα στίς Windows Phone συσκευές, μιάς και το Skype είναι προιόν της ίδιας εταιρίας; Δεν καταλαβαίνω αυτές τις πρακτικές απο πλευράς Microsoft και μάλιστα την στιγμή που η Google την αγνοεί και δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε το Gmail στίς συσκευές της.

ster

Η έκδοση 5.2 για το Skype σε Android

Spiros

Επιτελους να και κατι σωστο απο το Skype.

@Sot11

+1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.