Software

Spotify: Νέο πακέτο Premium Duo για ζευγάρια που συζούν

Πέραν του δωρεάν προγράμματος που έχει το Spotify, όπου ο καθένας μπορεί να εγγραφεί και να ακούσει δωρεάν album με τυχαία σειρά και διαφημίσεις, η εταιρεία προσπαθεί συνέχεια να φέρει κόσμο σε ένα από τα Premium πακέτα της, είτε με εκπτώσεις είτε με νέα πακέτα.

Το Spotify κυκλοφόρησε ένα νέο πακέτο, με την ονομασία Premium Duo, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ζευγάρια που μένουν μαζί. Το νέο πακέτο έχει μηνιαία χρέωση 8.99 Ευρώ και το κάθε μέλος του πακέτου έχει ξεχωριστό account, με ξεχωριστό mix και ξεχωριστές playlists. Επίσης, δημιουργείται αυτόματα η playlist Duo Mix, η οποία ενημερώνεται βάση της μουσικής που αρέσει και στα δύο μέλη.

Για να αποκτήσετε το νέο πακέτο, θα πρέπει να γίνει επαλήθευση πως και τα δύο μέλη του πακέτου ζούνε στην ίδια διεύθυνση. Δυστυχώς η εταιρεία δεν προσδιορίζει στις επιπρόσθετες πληροφορίες αν είναι αναγκαστικό να είναι ζευγάρι τα δύο μέλη, παρά μόνο να ζουν στην ίδια διεύθυνση, κάτι που γεννάει αρκετά ερωτηματικά. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, το άρθρο θα ενημερωθεί.

Η νέα συνδρομή διατίθεται από σήμερα σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδία και μερικές αγορές της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Να υπενθυμίσουμε πως τα υπόλοιπα πακέτα είναι τα εξής: Ατομικό (Individual) με 6.99 Ευρώ ανά μήνα, Οικογενειακό (Family) με 10.99 Ευρώ ανά μήνα και για έως και έξι άτομα και Φοιτητικό (Student) με 3.49 Ευρώ ανά μήνα για ένα άτομο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Ιουλίου 2020 19:35

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.