Sun Valley: Αναμένονται τα “The New Windows” από τη Microsoft

, Sun Valley: Αναμένονται τα “The New Windows” από τη Microsoft

H Microsoft αναμένεται να τελειοποιήσει τη νέα έκδοση των Windows 10, με κωδική ονομασία “Sun Valley” καθώς και τα τα Windows 10X. Η ονομασία που θα επιλεγεί σε ένα από τα δύο εγχειρήματα θα είναι “The New Windows”.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η εταιρεία δήλωσε ότι το επίσημο λανσάρισμα της νέας έκδοσης θα γίνει την Άνοιξη του 2021 στην εκδήλωση “What’s new for Windows” που θα γίνει τον Απρίλιο ή το Μάϊο.

Η ονομασία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για λόγους μάρκετινγκ και προώθησης των υπηρεσιών καθώς και στο άκουσμα και μόνο εγείρει το ενδιαφέρον των καταναλωτών στο να μάθουν περισσότερα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Ωραία φαίνονται. Μακάρι να είναι διαθέσιμα προς εγκατάσταση σε οποιαδήποτε συσκευή γιατί έχω ένα 2 σε 1 ταμπλετ αλλά 32μπιτο και θέλει ένα φρεσκάρισμα

ΝΙΚΟΣ

One Core, CShell , Universal Windows Platform. Αρχή σε laptop-tablet(2 σε 1). Μετά στο Neo ( 2πλή οθόνη), hub, hololens (mixed reality κάσκες) κ τελευταία σε κανα 7ιντσο με sim k κλήσεις 😎😊

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Software featured Windows

Windows 11: Τo Android smartphone σας γίνεται επίσημη web κάμερα του PC

To πρόγραμμα Windows Insider προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου ή του tablet Android ως web κάμερα.