Software

Συναλλαγές μέσω Apple Pay σε 4 βίντεο με πρωταγωνιστή ένα iPhone X, απλά στιγμιαία!

Η Apple επιστρέφει με νέα promo βίντεο να μας παρουσιάσει αυτή τη φορά την υπηρεσία mobile συναλλαγών μέσα από την εφαρμογή Apple Pay. Πρωταγωνιστής των βίντεο είναι το iPhone X με το οποίο αρκούν ελάχιστα δευτερόλεπτα, συγνώμη κλάσματα θέλαμε να πούμε, για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.

Κάθε βίντεο διαρκεί περίπου 10 με 15 το πολύ δευτερόλεπτα παρουσιάζοντας πόσο απλή και γρήγορη είναι η διαδικασία αγοράς αγαθών online ή offline χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Pay σε ένα iPhone X.

Τα νέα διαφημιστικά σποτ δείχνουν αγοραστές να αποκτούν με ευκολία έναν καπουτσίνο, ένα αγαπημένο ζευγάρι sneakers και ποικιλία από φρούτα σε τρία διαφορετικά φυσικά καταστήματα και προϊόντα περιποίησης και φροντίδας σκύλου μέσα από εφαρμογή κινητού.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι καταναλωτές είναι να κοιτάξουν προς την πρόσθια κάμερα της συσκευής τη στιγμή που βρίσκονται στη σελίδα του checkout. Μέσω της προηγμένης αναγνώρισης προσώπου το iPhone X πιστοποιεί το χρήστη και η συναλλαγή ολοκληρώνεται σχεδόν στιγμιαία.

Η Apple θέλει να μας δείξει ότι οι χρήστες της ναυαρχίδας της iPhone X δε χρειάζεται να εισάγουν δύσκολα και μακροσκελή passwords ή να έρχονται σε επαφή με το fingerprint scanner για να ολοκληρώσουν μία συναλλαγή. Μπορούν να το κάνουν απλά κοιτώντας το κινητό τους.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Απριλίου 2018 19:11

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.