Software

To Fortnite επιστρέφει στο iPhone και το Android μέσω GeForce Now

H NVIDIA, μαζί με την Epic Games ανακοίνωσαν ότι ο χειρισμός μέσω αφής επιστρέφει στο Fortnite μέσω της πλατφόρμας GeForce Now. Αυτό σημαίνει ότι το πλέον δημοφιλές παιχνίδι επιστρέφει στo Android και το iOS.

H δικαστική διαμάχη μεταξύ της Epic Games, της δημιουργού του Fortnite με την Apple για τις χρεώσεις προμήθειας στο App Store, είχε ως αποτέλεσμα να εξαφανιστεί ο τίτλος τόσο από το Google Play Store όσο και από το App Store της Apple. Ήδη από το 2020, η NVIDIA είχε ξεκινήσει να αναφέρει ότι το Fortnite θα αποκτήσει δυνατότητα χειρισμού μέσω αφής, μέσω teaser που παρέπεμπε στην εμφάνισή του στην πλατφόρμα gaming GeForce Now.

Τώρα έρχεται η στιγμή να γίνει αυτό πραγματικότητα. Θα ξεκινήσει η διάθεση μίας beta έκδοσης του Fortnite που θα επιτρέπει στους mobile παίκτες να κάνουν χρήση του game αποκλειστικά με τα χειριστήρια αφής στο κινητό τους. Η δοκιμαστική έκδοση αυτή θα δοθεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αποκλειστικά μέσα από invites, αλλά μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμαστική περίοδος δεν αποκλείεται να το δούμε να διατίθεται κανονικά μέσω GeForce Now.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο επίσημο site της NVIDIA, ή να κατεβάσετε το GeForce Now στο Google Play Store ή στο iOS και να εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.