Software

To Instragram προσθέτει τη λειτουργία λήψης πορτραίτου Focus που θολώνει το φόντο

To Instagram ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία Focus, με την οποία μπορείς να συλλαμβάνεις πορτραίτα δικά σου ή των άλλων με θολωμένο το φόντο. Η νέα λειτουργία Focus εμφανίζεται δίπλα στη λειτουργία SuperZoom, κάτω από το πλήκτρο record.

Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη βασική ή τη selfie κάμερα του smartphone, η οποία μέσω της νέας λειτουργίας αυτομάτως αναγνωρίζει το πρόσωπο εντός του κάδρου, εστιάζει σε αυτό και θολώνει το φόντο. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο στη λήψη φωτογραφιών όσο και στη λήψη video (με παρατεταμένη πίεση του πλήκτρου record).

Εν συνεχεία ο χρήστης θα μπορεί να εμπλουτίσει τις λήψεις του με stickers και filters και να τις μοιραστεί με τους φίλους του.

H λειτουργία Focus αρχικά θα είναι διαθέσιμη μέσω της αναβάθμισης 39.0 του Instagram για τα iPhone SE, 6S, 6S+, 7, 7+, 8, 8+ και Χ και για συγκεκριμένες συσκευές Android.

Επιπλέον, η αναβάθμιση για iOS συσκευές περιλαμβάνει τη λειτουργία @mention sticker, με την οποία ο χρήστης μπορεί να κάνει tag τους φίλους και τους ακόλουθούς τους στις λήψεις του χρησιμοποιώντας @ stickers επάνω στο αρχείο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 11 Απριλίου 2018 11:20

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.