Software

Το iOS 13 εγκατεστημένο στο 50% των συμβατών iPhone

Σήμερα, η Apple ανακοίνωσε επίσημα ότι η νέα έκδοση του λειτουργικού της iOS 13 βρίσκεται στο 50% των iPhone και iPod που την υποστηρίζουν, ενώ το iPadOS βρίσκεται στο 33% των iPad της εταιρείας. Ο Αμερικανικός κολοσσός αποκάλυψε ότι το 55% των iPhone που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια τρέχει το iOS 13 ενώ το 38% τρέχει το iOS 12. Το υπόλοιπο 7% τρέχει μία παλαιότερη έκδοση του in-house λειτουργικού της Apple.

Συγκριτικά με τα νούμερα που αποκάλυψε η Apple πέρυσι τον ίδιο καιρό για το iOS 12 βλέπουμε ότι το ποσοστό δεν έχει αλλάξει. Να σημειωθεί όμως ότι μέχρι και φέτος δεν υπήρχε διαχωρισμός μεταξύ iOS και iPadOS.

Το iPadOS βρίσκεται στο 41% των iPad που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια με το iOS 12 να βρίσκεται στο 51% ενώ το υπόλοιπο 8% τρέχει μία παλαιότερη έκδοση.

Μέχρι στιγμής, η Apple έχει κυκλοφορήσει τις εκδόσεις iOS 13.1, iOS 13.1.1, iOS 13.1.2 και iOS 13.1.3, οι οποίες διόρθωσαν μερικά bugs, ωστόσο η Apple κατηγορείται για την αστάθεια του λειτουργικού σε μερικούς χρήστες.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.