Ο διάδοχος του Galaxy Fold έρχεται τον Απρίλιο

Το Galaxy Fold βρίσκεται επίσημα στην αγορά λίγο περισσότερο από έναν μήνα τώρα όμως έχουν ξεκινήσει να έρχονται περισσότερες πληροφορίες για τον διάδοχο του. Το επόμενο foldable smartphone της Samsung είχε γίνει γνωστό τον Ιούλιο ότι θα κυκλοφορήσει το 2020 και τώρα σύμφωνα με Κορεάτικα ειδησιογραφικά μέσα, η χρονιά αυτή επιβεβαιώνεται και πιο συγκεκριμένα η κυκλοφορία του Galaxy Fold 2 θα γίνει τον Απρίλιο. Έναν μήνα νωρίτερα αναμένεται να κυκλοφορήσει και το Galaxy S11 το οποίο λέγεται ότι θα παρουσιαστεί τέλη Φεβρουαρίου λίγο πριν την MWC 2019.

Το Galaxy Fold 2 ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομάζεται φημολογείται ότι θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό σε σχέση με τον προκάτοχο και πως θα διπλώνει κάθετα. Ένα κάθετα αναδιπλούμενο smartphone είδαμε και σε μία πατέντα της Samsung το προηγούμενο διάστημα το οποίο μοιάζει αρκετά με το RAZR foldable smartphone της Motorola.

Χαρακτηριστικά

Το smartphone ίσως ενσωματώνει τον Snapdragon 865 το οποίο αναμένεται να έχει ενσωματωμένο το 5G σε συνδυασμό με 8 ή 12GB μνήμη RAM. Η OLED οθόνη θα μπορούσε να έχει μέγεθος 6.7 ίντσες. Στον τομέα της κάμερας η Samsung ίσως τοποθετήσει παρόμοια διάταξη με αυτήν του S11 δεν υπάρχει όμως καμία πληροφορία που να δείχνει κάτι τέτοιο.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.