Software

Το Netflix δοκιμάζει pop-out player για streaming σε picture-in-picture mode

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να βλέπεις Netflix με τις ώρες; Το να βλέπεις Netflix και ταυτόχρονα να κάνεις κάτι πιο παραγωγικό. Κάτι σαν το να παρακολουθείς μία εκπομπή μαγειρικής και ταυτόχρονα να μαγειρεύεις, αλλά σε πιο τεχνολογική μορφή.

Το Netflix δοκιμάζει pop-out player ο οποίος θα μπορεί να κάνει stream βίντεο σε picture-in-picture mode. Η αρχή θα γίνει με τους υπολογιστές και μόνο μέσω της ιστοσελίδας της streaming υπηρεσίας. Στη συνέχεια η εταιρεία σκοπεύει να επεκτείνει το χαρακτηριστικό στις εφαρμογές που διαθέτει για κάθε λειτουργικό σύστημα.

Η ενεργοποίηση του pop-out player γίνεται πανεύκολα με το πάτημα του ανάλογου κουμπιού στο κάτω μέρος της οθόνης. Μόλις ο χρήστης πατήσει το κουμπί εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο και τον κύριο player τον καλύπτει ένα μαύρο overlay με το μήνυμα “Παρακολουθείτε στον pop-out player”.

Ο pop-out player χρησιμοποιεί picture-in-picture που είναι ενσωματωμένο στο Netflix. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να αλλάζει το μέγεθος του pop-out player.

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τον pop-out player, γι’ αυτό υποθέτουμε ότι μάλλον αργεί ακόμη η ευρεία κυκλοφορία του.

Σε περίπτωση που δεν το μάθατε, το Netflix αύξησε τις τιμές των συνδρομών και στην Ελλάδα.

Πηγή

Σχόλια

  • αχρηστο future κατα την γνωμη μου, οποιος καθεται να δει netflix βλεπει netflix και δεν κανει αλλες δουλειες,ποιος αλλωστε θα κανει δυο πραγματα συγχρονος ?

  • Και πια η διαφορά από το να το βλέπω σε pop up στο κινητό κάνοντας και κάτι άλλο παράλληλα.😁

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.