Software

Το Samsung Pay άγγιξε τα 14 εκ. χρήστες παγκοσμίως

Το Samsung Pay κυκλοφόρησε στα smartphone της εταιρείας το 2015. Τέσσερα χρόνια αργότερα η υπηρεσία της Samsung υποστηρίζει περισσότερες από 25 χώρες και 14 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Η εφαρμογή της Samsung είναι πιο δημοφιλής στην Νότια Κορέα αφού από αυτήν την χώρα έγινε το 80% των απλών offline πληρωμών. Τον Απρίλιο το Samsung Pay ξεπέρασε τα 33 εκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές εκ των οποίων το 25% ήταν online πληρωμές όπως υποστηρίζει η Υπηρεία Εποπτείας Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών.

Alpha Bank: Έχεις Garmin smartwatch, έχεις το πορτοφόλι σου μαζί σου! [Garmin Pay]

Το σύστημα πληρωμών που δημιουργήθηκε από την Νοτιοκορεάτικη εταιρεία υποστηρίζει επίσης καταθέσεις αλλά και αναλήψεις από ATM καθώς και πληρωμές για pre-paid και transit κάρτες.

Στα επόμενα χρόνια η Samsung σχεδιάζει να επεκτείνει τις δυνατότητες της εφαρμογής σε συνεργασία με την Woori Bank. Επίσης αναμένεται να φέρει και add-on για την ανταλλαγή των πιο δημοφιλών νομισμάτων όπως το Αμερικανικό δολάριο, το Ευρώ αλλά και το Ιαπωνικό Yen.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Μαΐου 2019 20:00

Σχόλια

  • Ξέρει κανείς ποτέ θα έρθει Ελλάδα ? Εδώ ήρθε ρε παιδιά το garmin pay και το Fitbit pay ... Αν είναι ποτέ δυνατόν δλδ ... και ακόμα apple google Samsung τίποτα ...

  • Την ιδια απορια την εχω κι εγω με τον Dimitrisdim14 , εχουμε κανα νεο για το ποτε μπορει να ερθουν αυτες οι υπηρεσιες εδω στην Ελλαδα;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.