Το Tinder προσφέρει σε όλους δωρεάν την λειτουργία Passport

Το Tinder θα δώσει δωρεάν σε όλους τους χρήστες του το Passport feature, λόγω του κορονοϊού από την επόμενη εβδομάδα έως τις 30 Απριλίου. Μέσα από αυτό το χαρακτηριστικό, οι χρήστες μπορούν να κάνουν swipe σε όλον τον κόσμο. Υπό κανονικές συνθήκες αυτό το χαρακτηριστικό ξεκλειδώνετε μέσα από τις επί πληρωμή συνδρομές όπως είναι το Tinder Gold και Tinder Plus.

Με το χαρακτηριστικό Passport, οι χρήστες θα μπορέσουν να αναζητήσουν το άλλο τους μισό ανά πόλη αλλά μπορούν και να ψάξουν οπουδήποτε στον πλανήτη. Η εταιρεία ελπίζει οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν το Passport για να μεταφερθούν εικονικά οπουδήποτε στον πλανήτη.

, Το Tinder προσφέρει σε όλους δωρεάν την λειτουργία Passport

Επιπλέον, το Match Group που αποτελείται από υπαλλήλους της εταιρείας, λανσάρει ένα νέο live-streaming χαρακτηριστικό υπό την υπηρεσία Plenty of Fish, η οποία ονομάζεται Live. Μέσα από αυτήν την υπηρεσία οι χρήστες θα μπορούν να δούνε ζωντανά ο ένας τον άλλον, χαρακτηριστικό που υπάρχει ήδη και σε άλλες πλατφόρμες. Οι άνθρωποι μπορούν να αναζητήσουν live-streams και να αφήσουν κάποιο σχόλιο, το οποίο μετέπειτα μπορεί να οδηγήσει και σε κάποια ιδιωτική συνομιλία.

Χρησιμοποιείτε Tinder; Αν όχι, μήπως αυτό το χαρακτηριστικό σας τραβήξει αλλάξει γνώμη; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
θανος85

To tinder ειναι μια απατη για την ελλαδα!!!

ηρόλικα

Φίλε μου είναι όντως απάτη οχί μόνο στην ελλάδα αλλά και κύπρο και σε όλο τον κόσμο

Giannis

γιατι ειναι απατη;

Kostasbmwi3

Απάτη τό Tinder άσε που είναι Full στα Bot .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media Tinder

Λειτουργία ανώνυμης περιήγησης για το Tinder – Κρύβει το προφίλ σας από ανεπιθύμητους χρήστες

Το Tinder επιτρέπει στους χρήστες του να περιηγούνται στα προφίλ άλλων και να παραμένουν κρυφοί, όμως για να αποκτήσουν αυτή την λειτουργία θα πρέπει να πληρώσουν το κατάλληλο αντίτιμο.

Internet Tinder

Το Tinder σας διευκολύνει να δείτε αν ταιριάζετε με το γούστο μουσικής του άλλου στο Spotify

Το Tinder επεκτείνει τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κρίνετε ένα πιθανό Match από τις μουσικές τους προτιμήσεις.

Software Tinder

Digi D8: Dating εφαρμογή ταιριάζει τους χρήστες βάση DNA

Στόχος του Digi D8 είναι να αποτρέψει τους χρήστες να συνάψουν σχέσεις μεταξύ τους, εάν υπάρχει πιθανότητα τα παιδιά τους να παρουσιάσουν γενετικές ασθένειες.

Internet Facebook Tinder

Facebook: Έδινε στο Tinder ειδική πρόσβαση στα δεδομένα των χρηστών

Αποδείχθηκε ότι το Facebook για αρκετά χρόνια έδινε πρόσβαση σε δεδομένα χρηστών, στο Tinder και παρόμοιες εφαρμογές ραντεβού.