Software

Truth Social: Στα τέλη Φεβρουαρίου ο Trump αποκτά κοινωνικό δίκτυο

Με τον εύγλωττο τίτλο Truth Social, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, παρουσιάζει το δικό του κοινωνικό δίκτυο. Το App Store επιβεβαιώνει ότι η ανάλογη εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη από τις 21 Φεβρουαρίου και έπειτα.

Η επιλογή της ημερομηνίας αυτής δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς στις 21 Φεβρουαρίου γιορτάζεται στις ΗΠΑ η Ημέρα του Προέδρου! Ο Donald Trump θέλει να χρησιμοποιήσει την κοινωνική δικτύωση για να περάσει προς το δικό του κοινό τις ανατρεπτικές απόψεις και ιδέες του, μετά από το εμπάργκο που του έχει επιβληθεί από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα του πλανήτη, αφού θεωρείται ότι παρακινούσε μέσω αυτών σε βία, ή προχωρούσε σε παραπληροφόρηση.

Σε κάθε περίπτωση, το κοινωνικό δίκτυο Truth Social του Donald Trump εκτιμάται ότι θα θυμίζει αρκετά σε λειτουργικότητα και υπηρεσίες το Twitter, το οποίο χρησιμοποιούσε κατά κόρον ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν έχει γίνει ακόμα σαφές εάν η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για τα Android smartphones ή μέσω web, αλλά το σίγουρο είναι ότι το App Store της Apple θα την έχει διαθέσιμη από τις 21 Φεβρουαρίου και έπειτα.

Σχόλια

  • Δεν ειναι κακο να υπαρχουν και κοινωνικα δικτυα που δεν ελεγχονται απο το Facebook ακομα και αν προερχονται απο εναν πολιτικο ποσο μαλλον πρωην προεδρο των ΗΠΑ...
    ΥΓ: Θελω να δω τις φατσες πολλων ειτε ΗΠΑ ειτε και εδω μολις μαθουν απο το...αντισυστημικο app οτι ο Trump εχει κανει 3 δοσεις εμβολιου και παρακινεί καιρο τωρα τους οπαδους τους στις ομιλιες του να κανουν το εμβολιο...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.