Software

TV App: Όλες οι streaming υπηρεσίες σε μια εφαρμογή

Η Apple στο σημερινό press event, εκτός από το νέο Macbook Pro με Touch Bar και Touch ID, ανακοίνωσε και το νέο TV app. Η εφαρμογή αυτή έχει ως σκοπό να ενώσει όλες τις γνωστές streaming υπηρεσίες σε ένα κεντρικό hub.

Με το TV app της Apple, δεν θα χρειάζεται πλέον να αλλάζεις εφαρμογές για να δεις τις αγαπημένες σου σειρές, ταινίες και οn demand περιεχόμενο, καθώς όλα αυτά θα βρίσκονται συγκεντρωμένα σε μια εφαρμογή. Η εφαρμογή θα γνωρίζει τι βλέπεις, σε πιο σημείο άφησες ένα επεισόδιο, ποιες σειρές σου αρέσουν και θα σου κάνει προτάσεις, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Οι περισσότερες γνωστές streaming υπηρεσίες υποστηρίζονται από το TV app, όμως για να δουλέψει θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένη την αντίστοιχη εφαρμογή. Αυτό μπορεί να γίνει αρκετά εύκολα μέσω του TV app, μετά το authentication.

Αν νομίζατε ότι τόση ώρα μιλάμε για μια εφαρμογή η οποία θα είναι αποκλειστικότητα του Apple TV, κάνετε λάθος, καθώς η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε iPhone, iPad και Apple TV. Το TV app θα είναι διαθέσιμο τον Δεκέμβριο στις ΗΠΑ, με τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν αργότερα.

Πηγή

Σχόλια

  • Καλά για ΗΠΑ καλό ακούγεται, αλλά για Ελλάδα που η μόνη streaming υπηρεσία είναι το Netflix το οποίο έχει δώσει ελληνικούς υπότιτλους μόνο σε μια σειρά, δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.