Το Techblog και η Kaspersky Lab σας χαρίζουν το καλύτερο δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα!

Μεγάλος διαγωνισμός Techblog και Kaspersky με δώρο 15 άδειες για το λογισμικό προστασίας Kaspersky Internet Security – Multi Device, το νέο προηγμένο προϊόν ασφάλειας που προστατεύει τα Windows PC, τα Android smartphones και tablets αλλά και τους υπολογιστές Mac, προσφέροντας ασφάλεια σε κάθε συνδυασμό αυτών των συσκευών εύκολα, με ένα μόνο κωδικό ενεργοποίησης (activation code).

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η σωστή απάντηση είναι 3.3 και λάβαμε ως σωστές και τις απάντησεις 3.25 και 3.33. Οι νικητές είναι Olga P., ΘΟΔΩΡΗΣ, Γιώργος Κάλπης, Ανδρέας Κερασιώτης, Δημήτριος, Νίκος, ΝΑΣΟΣ, Βάλια Π., Κώστας K., Vasiliki K., thanasis, alkis, Αρίστη, Manos και ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΝΙΤΣΙΔΗΣ. Οι 15 νικητές έχουν ενημερωθεί με email και τους έχει αποσταλλεί ο κωδικός ενεργοποίησης για το λογισμικό Kaspersky Internet Security – Multi Device. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας!

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο 15 άδειες για το λογισμικό Kaspersky Internet Security – Multi Device (15 νικητές, 1 άδεια ανά νικητή) θα πρέπει να απαντήστε σωστά στην ερώτηση:

Πόσες συσκευές που συνδέονται στο Ίντερνετ έχετε στο σπίτι σας; Πόσες συσκευές με σύνδεση στο Ιντερνετ πιστεύετε ότι διαθέτει η μέση οικογένεια στην Ελλάδα;” (tip: O αριθμός είναι δεκαδικός!).

Απαντήστε μας με ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο. Οι 15 πρώτες σωστές απαντήσεις κερδίζουν από μια άδεια για το Kaspersky Internet Security – Multi Device.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι να βρεθούν οι 15 πρώτες σωστές απαντήσεις. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:11

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.