Software

Windows 10: Στις 17 Οκτωβρίου η Fall Creators Update [IFA 2017]

Στις 17 Οκτωβρίου θα έρθει η Windows 10 Fall Creators Update σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft στην IFA 2017, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Βερολίνο.

Η δωρεάν αναβάθμιση που είχε αρχικά ανακοινωθεί τον Μάιο, θα περιλαμβάνει βελτιώσεις για καλύτερη υποστήριξη συσκευών εικονικής και μικτής πραγματικότητας (mixed και virtual reality).

Επίσης, θα περιλαμβάνει νέα εργαλεία σχεδίασης για χρήστες γραφίδας, όπως η δυνατότητα σχεδίασης απευθείας σε PDF, νέες 3D λειτουργίες για την εφαρμογή φωτογραφιών και ένα νέο gaming mode, το οποίο θα μειώνει τις διεργασίες στο παρασκήνιο για καλύτερη επίδοση στο παιχνίδι.

Αναβαθμισμένο και ακόμη πιο ασφαλές θα είναι και το Windows Defender καθώς σύμφωνα με τη Microsoft, “είναι εξυπνότερο και προστατεύει καλύτερα από ποτέ”.

Επίσης στις 17 Οκτωβρίου έρχεται και επίσημη υποστήριξη για τα Microsoft Mixed Reality headsets, όπως μοντέλα των Dell, HP, Acer και Lenovo.

Πηγή

Σχόλια

  • Καλές (όχι όλες) οι "αναβαθμίσεις" αλλά αντί να τις μαζέψουν και να τις δώσουν αρκετές μαζί αποφασίζουν να τις στέλνουν λίγες λίγες που όμως γονατίζουν το μηχάνημα που δεν ασχολείται με τίποτα άλλο από το να περνά αυτές.

    Ο δίσκος γρατσουνάει συνεχώς το δίκτυο φορτώνεται και τα restarts είναι συχνό φαινόμενο δημιουργόντας downtime που δεν μπορείς να αποφύγεις. Πολλά updates είναι σχεδόν ένα format που πολλοί επαγγελματίες δεν επιθυμούν αυτό να γίνεται όποτε θέλει η MS (κάποιοι δεν επιθυμούν να γίνεται καθόλου).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.