Windows 10: Επίσημα το καλοκαίρι σε 190 χώρες

Η Microsoft ανακοίνωσε και επίσημα ότι μέσα στο καλοκαίρι θα λανσάρει τα Windows 10 σε 190 χώρες και 111 διαφορετικές γλώσσες. Όπως έχει ήδη ανακοινώσει, η αναβάθμιση θα γίνει δωρεάν για όσους έχουν συσκευές με Windows 7, Windows 8 και Windows Phone 8.1.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η Lenovo θα φτιάχνει κινητά με Windows 10 τα οποία θα κυκλοφορήσουν στα μέσα του 2015 ενώ θα έχει και κάποια συνεργασία με την Xiaomi χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν η Xiaomi θα φτιάχνει Windows 10 συσκευές “a select group of Xiaomi Mi 4 power users will be invited to help test Windows 10 and contribute to its future release later this year”. Καταλαβαίνουνε ότι οι κάτοχοι του Xiaomi Mi 4 θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαθιστούν Windows 10 Technical Preview στις συσκευές τους για να δίνουν feedback.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Μαρτίου 2015 9:14

Σχόλια

  • Ελπίζω να γίνεται και τότε η "φουστιά" να κάνεις γνήσια τα πειρατικά....

  • κατι πολυ ενδιαφερον για τα smartphones απο την ιδια την Microsoft ειναι η ανακοινωση που εβγαλε...

    "Microsoft is making a ROM that allows Android smartphones to run Windows 10 for phones"

    πρωτος συνεργατης της...Xiaomi...

  • @Gvirginia

    Δεν είναι ανάγκη να κάνεις καμία "φουστιά", η Microsoft ανακοίνωσε οτι θα γίνεται δωρεάν αναβάθμιση ακόμη και αν δεν έχεις γνήσια έκδοση windows!

  • Καλοκαίρι; Καλά τέλος του χρόνου δεν λέγανε. Άντε να δούμε τι θα γίνει, καλές κινήσεις με Lenovo - Xiaomi αλλά δεν φτάνουν.

  • @Nickolas Ναι το διάβασα (δεν υπήρχε η είδηση όταν σχολίασα). Αρκετοί λένε πως ίσως είναι μόνο για Κίνα. Επίσης είπα "φουστιά" γιατί δεν είχαν ανακοινώσει επίσημα ότι μπορείς να πας στα W 8 από πειρατικά. Όταν το κάνανε τότε και έγινε ντόρος, αν θυμάμαι καλά, η Microsoft είπε ότι υπάρχει "τρύπα" και θα τη φτιάξουν σύντομα.
    Επίσης να πω ότι όσοι φοβούνται ότι με την δωρεάν αναβάθμιση σε W 10, στο μέλλον η Microsoft θα τους χρεώνει (το μήνα/χρόνο/update), μπορούν κάλλιστα τότε να γυρίσουν στα 7.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.