Software

Τα Windows 10 θα αναβαθμιστούν στις 2 Οκτωβρίου;

Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με τις διαρροές η επόμενη σημαντική ενημέρωση των Windows 10 -το λεγόμενο Redstone 5- θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου. Αυτή η ημερομηνία είναι ένα καλό -save the date- αφού εκείνη την ημέρα η Microsoft θα προβεί και στα αποκαλυπτήρια των νέων Surface.

Μπορεί αυτό ακόμα να μην είναι επίσημο, αλλά η ημερομηνία είναι απολύτως λογική καθώς η εταιρεία έχει ένα μεγάλο event εκείνη την ημέρα.Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση 17763 θα είναι η τελική έκδοση του Windows 10 October Update, εκτός κι αν δημιουργηθούν προβλήματα ή χαλάσει κάτι, όπως την προηγούμενη φορά.

Παρόλα αυτά, η ενημέρωση θα είναι εξίσου σημαντική και πρέπει να βεβαιωθείς πως θα έχεις αρκετό χώρο στη συσκευή σου. Μερικά από τα χαρακτηριστικά θα είναι: Clipboard history και συγχρονισμό μεταξύ συσκευών, dark Theme για τον File Explorer, αποστολή μηνυμάτων από το PC με το Your Phone app, swiftkey support σε πληκτρολόγιο αφής, νέο εργαλείο αποκομμάτων, μετονομασία των Windows Defender σε Windows Security, νέες δυνατότητες στο σημειωματάριο.

Πηγή:1,2

Επεξεργάστηκε την 28 Σεπτεμβρίου 2018 8:17

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.