Windows 11: Τι να περιμένεις από το event της Microsoft

, Windows 11: Τι να περιμένεις από το event της Microsoft

H 24η Ιουνίου είναι προ των πυλών και σε λίγες ώρες θα γνωρίζεις όλα τα μυστικά των Windows 11, της νέας έκδοσης του λειτουργικού της Microsoft. Πολλά έχουν αποκαλυφθεί ήδη μέχρι τώρα, αλλά όλα δείχνουν ότι η αυριανή ημέρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι δεν πρέπει να κρατάμε… μικρό καλάθι για το αυριανό event της Microsoft, καθώς η εταιρεία έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι με την αφορμή αυτή θα μας παρουσιάσει το μέλλον του λειτουργικού της, καθώς τα Windows 11 θα μας δείξουν πώς ακριβώς οραματίζεται το μέλλον των υπολογιστών μας.

Το event της Microsoft θα είναι virtual, θα δούμε εκεί τόσο τον CEO της Microsoft, Satya Nadella, όσο και τον υπεύθυνο του τμήματος Windows της εταιρείας, τον Panos Panay. To event θα λάβει χώρα στο Internet 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, σε αυτό το link.

Πολλοί είναι εκείνοι που στέκονται στο γεγονός ότι η Microsoft είχε πει στο παρελθόν ότι τα Windows 10 θα είναι η τελική έκδοση του λειτουργικού, ενώ τα Windows 11 δείχνουν να την βάζουν σε διαφορετικό δρόμο. Από την άλλη πολλά ερωτήματα παραμένουν αναφορικά με το εάν θα είναι δωρεάν η αναβάθμιση από τα Windows 10 στα 11, αλλά και το εάν τελικά θα δούμε απλώς και μόνο ένα νέο user interface στο διάσημο λειτουργικό. Τέλος, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για το εάν θα δούμε μία παρουσίαση του Project Latte, δηλαδή της δυνατότητας να τρέχουν Android εφαρμογές στα Windows.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.