Windows 8.2, Επανέρχεται το “Start Menu”, εκκίνηση Metro apps από το desktop

Νομίζουμε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη θα… αρέσει σε πολλούς από εσάς, αν και βρίσκεται ακόμα στην σφαίρα των… φημών και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Microsoft. Αν και τα Windows 8 και Windows 8.1 φέρνουν την εμπειρία χρήσης του Modern UI, και επιπλέον είναι ιδιαίτερα σταθερά και ασφαλή, πολλοί χρήστες έχουν προτιμήσει την “ασφάλεια” και την “οικειότητα” του περιβάλλοντος χρήσης των Windows 7.

Πρόσφατα, αναφερθήκαμε στο “Threshold” και στην πρόθεση της Microsoft, να ενοποιήσει τις πλατφόρμες των Windows, Windows Phone και Xbox.

Τελευταία ωστόσο κυκλοφορεί μία φήμη, που θέλει την εταιρεία να ενσωματώνει Start Menu στα νέα Windows 8.2 καθώς και την δυνατότητα να “τρέχουμε” Modern UI apps (ή Metro Apps αν προτιμάτε) από το desktop. Φυσικά η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό, ωστόσο έχει χρόνο να το κάνει έως στο 2015, όταν και θα παρουσιάσει επίσημα τα Windows 8.2.

Πηγή

Σχόλια

  • @tsitos αν εχεις tablet λογικό αν όχι ενθουσιάστηκες με κάτι καινούργιο γιατί καποιος που κάνει δουλειά στο pc (όχι ένα διο πράγματα) αυτό το πράγμα που πεταγετε full screen είναι ένα ειδους εφιάλτη

  • Μάζι σου τσιτος..και εμένα με είχαν βολεψει παρα πολύ τα 8αρια στο desktop..τεσπα ας δουμε τι αλλαγές θα κανουν και βλέπουμε.

  • Εγω παιδια που τα περασα σε απλο laptop δεν εχω κανενα θεμα με βολευει πολυ. Οταν χρειαζομαι office ειμαι επιφανεια εργασιας αλλα γενικα ολη την ωρα τη περναω στο start menu και τωρα απο internet explorer σχολιαζω..

  • re paides kai emena maresei etsi opos einai tora ta windows 8.1 den mou arese pote to koumpi mia xazomara eina. metro kai desktop xalara kai eukola.

  • ρε παίδες και έμενα μαρεσουν ετσι οπως ειναι τωρα τα windows 8.1 ποτε δεν μου αρεσε το βαρετο start button μια χαζομαρα ηταν και ποτε δεν το χροισιμοποιουσα, σχεδιασμο ιστοσελιδων κανω, πραγματικα ποτε μου δεν το χρειαστικα ολα τα εικονιδια τα ειχα στην επιφανεια εργασιας. metro apps με desktop χαλαρα απλα και γρηγορα.

  • ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΤΑ 8,1 ΣΕ ΛΑΠΤΟΠ TOSHIBA 7ΕΤΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΜΑΤ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΔΕ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ Η ΧΡΗΣΗ......ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ DESKTOP ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΑ.....ΠΕΡΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ WINDOWS 8,1 ΑΜΕΣΑ .......ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 9 ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ SUPER...... :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.