Windows 8, Κάντε ένα tour στο νέο Metro UI μέσα από ένα video

Το λειτουργικό σύστημα Windows 8 αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2012 και αυτή την περίοδο βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Smartphones με Windows Phone 7, υπολογιστές και tablets θα επικοινωνούν με άνεση μεταξύ τους και μέσα από ένα παρόμοιο user interface θα μπορούμε να μοιραζόμαστε περιεχόμενο και να αλληλεπιδρούμε. Φορητές συσκευές, σταθερές και cloud. Δείτε το βίντεο.

Σχόλια

  • Looks laggy(aka απόκριση καγκελόπορτας)...
    Θελω να ελπιζω πως είναι λόγω του πρωιμου της εκδοσης.

  • Πολύ όμορφο, πολύ ωραίο και σύγχρονο... κάτι διαφορετικό και καινούριο.Να κολλάει επίσης εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται! Πιστεύω έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Και το UI πολύ βολικό, το χω δουλέψει σε WP7 και μου χει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.Και το να έχει κάποιες ατέλειες λογικό είναι, ακομή σε δοκιμαστική έκδοση είναι...

  • αυτη ειναι εξελιξη!!! καταφερε και ενοποιησε 2 UI.. και δεν ειναι δυσχρηστο οπως λεει ο stauros.. για φαντασου στο ipad οταν εισαι στο iOS με ενα swipe να βρησκεσαι μεσα στα OSX :O ...θα ταν τελειο.. αλλα δεν.. αντε να δουμε και τα 8αρια στα smartphones ;-)

  • Για tablets και για κινητα ας κανει οτι θελει ομως θα πρεπει τουλαχιστον στους
    υπολογιστες να υπαρχει και η επιλογη να το διαγραγφεις η να μην το χειριζεσαι
    το συγκεκριμενο UI το οποιο δεν μου αρεσει καθολου ..

  • Αρκετα ασχημο λειτοργικο! Το χρησιμοποιησα στο del laptop μου με 17αρα μθλτιτοθψη οθονη.Ηταν δυσκολο να το μαθεις και πολυ δυσκολο για χρηση με πληκτρολογιο και ποντικι.Γενικα μου φανηκε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αντιπαραγωγικο os με κακη υλοποιηση multitasking και μια ενοποιηση που εγινε σε βαρος του desktop computing. Ελπιζω η μιψροσοφτ να δει το λαθος της και να αλλαξει ριζικα το λειτοργικο γιατι αλλιως ερχεται μεγαλυτερη αποτυχια και απο τα vista. Εγω παντως ηδη ξερογλυφομαι για το mission control to versions kai to auto save του mac που κανουν το pc πραγματικα εργαλειο και οχι παιχνιδακι με πλακακια.

  • εγω που εχω τον πρωτο hp touchsmart θα μπορουσα να το εγκαταστησω τωρα εχω windows7(απο αναβαθμιση που εχω κανει ) . και τι απαιτησεις θα εχουν αυτα τα windows?

  • panos, είχα διαβάσει κάποια στιγμή ότι δεν θα χρειαστεί αναβάθμιση στο hardware και ότι τα Windows 8 θα μπορούν να τρέξουν σε τωρινούς υπολογιστές με Windows 7.

  • λειπουν πολυ τα windows απο την αγορα αυτη την στιγμη (smartphones,tablets) μακαρι με τα 8ρακια να μπουν δυναμικα..καλο θα ειναι σε ολους και κυριως στην τεχνολογια.........

  • Αίσχος δε μου αρέσουν καθόλου! Μα καλά τι πίνουν εκεί στην ms? δλδ θα ξεκινάει ο desktop μας με αυτο το έκτρωμα? α ρε τι κάνει η ms για να δείξει ότι το metro είναι σαν interface πετυχημένο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.