Windows Hotmail, Ετοιμάζεται για το redesign ενόψει της κυκλοφορίας των Windows 8

Το Mashable μας παρουσιάζει τις αλλαγές που περιμένουν το Hotmail, ενόψει της κυκλοφορίας των Windows 8 και της υιοθέτησης του Metro User Interface από τους υπολογιστές μας. Οι φήμες λένε ότι ενδέχεται να αλλάξει και το όνομά του σε Newmail, ενώ θα είναι προσανατολισμένο στη διαχείριση της ηλεκτρονικής μας αλληλογραφίας με τη βοήθεια της αφής.

Έχουν, μάλιστα, διαρρεύσει και οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν το νέο Hotmail, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε σημαντικό βαθμό θα ενσωματώνεται η δυνατότητα να συνδέεται κανείς απευθείας με τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως είναι το Facebook και το Twitter, όπου θα μπορεί κανείς όχι μόνο να ενημερώνεται για το status update των φίλων του, αλλά και να μιλά στο chat απευθείας. To νέο interface θα είναι πιο εύκολο να το χειριστεί κανείς με την αφή, ενώ στο πάνω αριστερό μέρος εμφανίζονται εικονίδια σύνδεσης με το mailbox, το People app, το ημερολόγιο και το SkyDrive.

Πηγή: 1,2

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 18:10

Σχόλια

  • Η δυνατότητα ενημέρωσης και συνομιλίας στα κοινωνικά δίκτυα μέσω hotmail υπάρχει και αυτή την στιγμή. Mου αρέσει πάρα πολύ το όλο περιβάλλον των νεων windows. Έχει την ευχρηστία και την λειτουργικότητα των windows phone.

  • Πιστευω οτι θα πουλησουν αρκετα καλα σε tablet και ισως παρουν τα πανω τους τα windows phone 8. Σε desktop που τα εχω εμενα μ'αρεσουν αρκετα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.