Μικρό πρόβλημα στην αναπαραγωγή βίντεο από το YouTube στα Windows Phone

Παράπονα εκφράστηκαν από ορισμένους κατόχους Windows Phone smartphones σχετικά με την αναπαραγωγή βίντεο από το YouTube. Δεν είναι μεγάλος αυτός ο αριθμός χρηστών, αλλά από την στιγμή που το πρόβλημα εμφανίστηκε, έστω και σε ορισμένους, κάποιοι “καλοθελητές” έσπευσαν να αναφερθούν στο γεγονός ότι η Google έχει συντελέσει στο να μην μπορεί η Microsoft να δώσει μια αξιοπρεπής εφαρμογή στους πελάτες της.

Οι κάτοχοι WP8 κινητών βλέπουν βίντεο από το YouTube από την διεύθυνση “m.youtube.com”, ανοίγοντας την mobile σελίδα του Youtube, καθότι η εφαρμογή της Microsoft δεν είναι κάτι παραπάνω από ένα καμουφλαρισμένο shortcut που οδηγεί στον browser, διάλεγαν το βίντεο της αρεσκείας τους και το έβλεπαν (πάντα σε HTML5).

Τώρα όμως αντ’ αυτού εμφανίζεται ένα μήνυμα το οποίο προτρέπει τους χρήστες να εγκαταστήσουν εφαρμογή προκειμένου να το παρακολουθήσουν. Η ίδια η Google αρνείται ότι υπονομεύει την πλατφόρμα WP8 και ότι παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στο Android και στο iOS, αλλά ταυτόχρονα μπλοκάρει την κυκλοφορία κανονικής εφαρμογής από την Microsoft.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Ιανουαρίου 2013 8:37

Σχόλια

  • Γενικά η Google δημιουργεί προβλήματα στη Microsoft, όσον αφορά στην πρόσβαση στις υπηρεσίες της από Windows Phone συσκευές... τη μια είναι το Google Maps, την άλλη το YouTube, μετά μπλοκάρει το Google Plus.

    Κάτι θα ξέρει που τα έχει βρει με την Apple αλλά όχι με τη Microsoft.

  • Άντε επιτέλους να πώ και εγώ τα παράπονα μου...Απο HTC Trophy 7 γράφω και είτε μπώ μέσω WiFi είτε από χρήση δεδομένων δεν φορτώνει το βίντεο...να σημειωθεί ότι έχω και το "app" του youtube

  • Εγω παιδια το ativ s εχω και μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα με βιντεο. Κανονικοτατα και ταχυτατα τα βλεπω

    • Δύσκολο το βλέπω αυτό που υποστηρίζεις. Μήπως έχεις κάτι άλλο? Το tablet για παράδειγμα;

  • Και γω με το HTC 8S δεν έχω κανένα πρόβλημα βλέπω youtube video και από τον browser του κινητού και από το Metrotube, εφαρμογή ειδικά για το youtube. Το πρόβλημα που αναφέρετε στο άρθρο ήταν προσωρινό, ζήτημα να κράτησε μια μέρα.

  • Σε εμένα το παράξενο είναι που μου το έκανε για περίπου τρεις μέρες στο Nokia Lumia 920 μου. Τώρα ευτυχώς μου διορθώθηκε το πρόβλημά. Τώρα με σχέση την google τα έχει κάνει ... ε μα και αυτή μια εφαρμογή πολλή της ήταν;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.