Microsoft: Κρατά ζωντανά τα Windows RT με features από Windows 10

Πριν από λίγες μέρες η Microsoft έκανε τα αποκαλυπτήρια στα νέα χαρακτηριστικά των Windows 10 σε ένα μεγάλο event όπου έκανε πολύ σημαντικές ανακοινώσεις και για την mobile έκδοση. Όσοι είναι κάτοχοι κάποιου Windows RT tablet είναι αναμενόμενο να αναρωτηθούν ποιο θα είναι το μέλλον του και αν τελικά θα αναβαθμιστούν σε Windows 10.

Τελικά όπως φαίνεται η Microsoft δεν τα “σκοτώνει” ακόμη καθώς οι συσκευές με Windows RT θα πάρουν κάποια χαρακτηριστικά από τα Windows 10 αλλά όχι το ολόκληρο το νέο OS. Tα Windows RT δεν κατάφεραν ποτέ ουσιαστικά να κεντρίσουν το μεγάλο ενδιαφέρον των χρηστών. Σήμερα τα έχουν περάσει tablets που τρέχουν Windows 8.1.

Οι πληροφορίες του WinSuperSite αναφέρουν ότι η Microsoft με σχετική δήλωση επεσήμανε ότι δεν θα δώσει Windows 10 σε χρήστες Windows RT, αλλά μερικές από τις λειτουργίες τους. Προφανώς αυτό δεν σημαίνει ότι τα Windows RT θα έχουν λαμπρό μέλλον μπροστά τους, αλλά τουλάχιστον η Microsoft δείχνει ότι δεν τα ξέχασε και δεν γυρίζει την πλάτη.


Πηγή

Σχόλια

  • Οτι ακριβώς έκανε με τα Windows Phone 7 που έλεγε όταν τα έβγαλε ότι θα αναβαθμιστούν στις επόμενες εκδόσεις και τελικά φάγανε άκυρο. Πήραν 2-3 χαρακτηρηστικά των 8 και την "αναβάθμιση" την ονόμασε Windows Phone 7.8.
    Εντάξει μικρό το κακό σχεδόν μηδαμινό. Κακά τα ψέματα τα RT δεν περπάτησαν ΚΑΘΟΛΟΥ! Και δεν φταίνε τα ίδια, γιατί ένας φίλος μου έχει ένα και η μπαταρία του δεν τελειώνει ποτέ, αλλά η Microsoft που ζαχάρωνε τα υβριδικά laptop-tablet. Η διαφορά στην τιμή ήταν μικρή σε σχέση των tablet με full Windows, οπότε ποιός ο λόγος να μην πάρεις tablet PC αντί ενός μεγάλου Windows Phone;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.