Διαθέσιμη η ελληνική έκδοση των Windows Vista

Windows Vista logoΗ Microsoft Ελλάς ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της διάθεσης στο ευρύ καταναλωτικό κοινό της ελληνικής έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Windows Vista™. Το νέο λειτουργικό σύστημα, το οποίο έχει ήδη προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον της ελληνικής αγοράς θα είναι διαθέσιμο σε όλες του τις εκδόσεις (Home Basic, Home Premium, Business και Ultimate) και στα ελληνικά, ως πλήρες προϊόν, αλλά και ως προϊόν αναβάθμισης στα καταστήματα λιανικής.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση της αγγλικής έκδοσης καθώς και της ελληνικής, ως προεγκατεστημένης έκδοσης.

Home PremiumΤα Windows Vista ενσωματώνουν σημαντικές βελτιώσεις στο περιβάλλον εργασίας, κάνοντας τον υπολογιστή πιο εύχρηστο και εντυπωσιακό. Με τη βοήθεια απλών εργαλείων, οι καταναλωτές μπορούν εύκολα να δημιουργούν, να αναζητούν και να μοιράζονται ψηφιακά αρχεία, φωτογραφίες, μουσική και video, να συμμετέχουν σε ψηφιακές κοινότητες και να παίζουν online και offline παιχνίδια. Παράλληλα, μπορούν να περάσουν σε ένα νέο επίπεδο ψυχαγωγίας, από τηλεόραση και βιντεοπαιχνίδια μέχρι μουσική και ταινίες, όποτε και όπως το επιθυμούν. Η επικοινωνία με συγγενείς, φίλους και συναδέλφους μέσω e-mail, video και ηχογραφημένων μηνυμάτων γίνεται ακόμα πιο εύκολη και άμεση, ενώ τα νέα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας δίνουν στους γονείς μεγαλύτερο έλεγχο στη χρήση των υπολογιστών, επιτρέποντάς τους να καθορίζουν την πρόσβαση των παιδιών τους σε ψηφιακό περιεχόμενο online και offline, καθώς και να αξιολογούν την καταλληλότητα των διαφόρων εκπομπών, μουσικών κομματιών και παιχνιδιών. Επιπλέον, χαρακτηριστικά όπως ο Windows Defender, βοηθούν τους καταναλωτές να προστατευτούν από κακόβουλο λογισμικό και ιστοσελίδες ύποπτου περιεχομένου, ενώ άλλες βελτιώσεις βοηθούν στην προστασία του προσωπικού απορρήτου.
Vista UltimateΈνα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα των Vista αφορά στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προστασίας κατά της πειρατείας που ενσωματώνουν, αλλά και στα οφέλη που παρέχουν στους κατόχους γνήσιου λογισμικού. Συγκεκριμένα, τα Windows Vista διαθέτουν μία νέα αντιπειρατική τεχνολογία η οποία επιτρέπει τη διαφοροποίηση της εμπειρίας του χρήστη ανάλογα με τη γνησιότητα του προϊόντος. Έτσι, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Windows Vista όπως τα Windows Aero, Windows Defender και Windows ReadyBoost, δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν σε μη γνήσια αντίγραφα του λειτουργικού συστήματος. Στους κατόχους μη γνήσιων συστημάτων θα δίνεται ένα περιθώριο 30 ημερών προκειμένου να ενεργοποιηθεί το προϊόν μέσω ενός αυθεντικού κωδικού. Σε περίπτωση που δεν συμβεί κάτι τέτοιο, το προϊόν θα τίθεται σε κατάσταση περιορισμένης λειτουργίας.
Vista BasicΑντίστοιχα, για τα Windows XP, και συγκεκριμένα για την ελληνική τους έκδοση, από σήμερα τίθεται σε λειτουργία το πρόγραμμα Windows Genuine Advantage (WGA), το οποίο έχει σαν στόχο την προστασία των καταναλωτών από μη γνήσιο λογισμικό. Το πρόγραμμα αυτό ενημερώνει τον χρήστη για τη γνησιότητα του λογισμικού που χρησιμοποιεί, βοηθώντας καταναλωτές και επιχειρήσεις να βεβαιωθούν πως έχουν την ποιότητα και το εύρος των λειτουργιών των Windows XP για τα οποία πλήρωσαν.
Κάθε χρόνο, εκατομμύρια καταναλωτές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο πλήττονται από πλαστό λογισμικό το οποίο έχουν αγοράσει χωρίς να έχουν επίγνωση, ενώ πολλές εταιρείες που πωλούν νόμιμο λογισμικό δυσκολεύονται να ανταγωνιστούν τις επιτηδευμένα χαμηλές τιμές των μη αυθεντικών προϊόντων. Το πλαστό λογισμικό εκθέτει τους χρήστες στον κίνδυνο να πάρουν κατώτερο προϊόν το οποίο μπορεί να κρύβει κενά ασφάλειας και να περιέχει κακόβουλο ή ανύπαρκτο κώδικα.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Photos Google

Google Photos: Αποθηκεύστε τις εικόνες σας στην original ανάλυση και όχι στην υψηλή

Από ότι φαίνεται η επιλογή αποθήκευσης σε υψηλή ανάλυση έχει, υπο συνθήκες, σημαντική διαφορά από την επιλογή original.

Software Windows Microsoft

Sun Valley: Αναμένονται τα “The New Windows” από τη Microsoft

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η εταιρεία δήλωσε ότι το επίσημο λανσάρισμα της νέας έκδοσης θα γίνει την Άνοιξη του 2021 στην εκδήλωση What’s new for Windows.

Software LinkedIn Social Media

Linkedin: Δημιουργεί νέα πλατφόρμα για ελεύθερους επαγγελματίες

To LinkedIn δημιουργεί νέα πλατφόρμα για Freelancers Marketplace που θα επιτρέπει τους επιχειρήσεις να βρίσκουν, να συνδέονται με ελεύθερους επαγγελματίες.

Software Twitter

To Twitter σχεδιάζει τη νέα λειτουργία των Super Follows

To Τwitter ανακοίνωσε πρόσφατα το ενδεχόμενο λανσαρίσματος μιας νέας λειτουργίας, των super follows.