Διαθέσιμη η ελληνική έκδοση των Windows Vista

, Διαθέσιμη η ελληνική έκδοση των Windows VistaΗ Microsoft Ελλάς ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της διάθεσης στο ευρύ καταναλωτικό κοινό της ελληνικής έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Windows Vista™. Το νέο λειτουργικό σύστημα, το οποίο έχει ήδη προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον της ελληνικής αγοράς θα είναι διαθέσιμο σε όλες του τις εκδόσεις (Home Basic, Home Premium, Business και Ultimate) και στα ελληνικά, ως πλήρες προϊόν, αλλά και ως προϊόν αναβάθμισης στα καταστήματα λιανικής.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση της αγγλικής έκδοσης καθώς και της ελληνικής, ως προεγκατεστημένης έκδοσης.

, Διαθέσιμη η ελληνική έκδοση των Windows VistaΤα Windows Vista ενσωματώνουν σημαντικές βελτιώσεις στο περιβάλλον εργασίας, κάνοντας τον υπολογιστή πιο εύχρηστο και εντυπωσιακό. Με τη βοήθεια απλών εργαλείων, οι καταναλωτές μπορούν εύκολα να δημιουργούν, να αναζητούν και να μοιράζονται ψηφιακά αρχεία, φωτογραφίες, μουσική και video, να συμμετέχουν σε ψηφιακές κοινότητες και να παίζουν online και offline παιχνίδια. Παράλληλα, μπορούν να περάσουν σε ένα νέο επίπεδο ψυχαγωγίας, από τηλεόραση και βιντεοπαιχνίδια μέχρι μουσική και ταινίες, όποτε και όπως το επιθυμούν. Η επικοινωνία με συγγενείς, φίλους και συναδέλφους μέσω e-mail, video και ηχογραφημένων μηνυμάτων γίνεται ακόμα πιο εύκολη και άμεση, ενώ τα νέα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας δίνουν στους γονείς μεγαλύτερο έλεγχο στη χρήση των υπολογιστών, επιτρέποντάς τους να καθορίζουν την πρόσβαση των παιδιών τους σε ψηφιακό περιεχόμενο online και offline, καθώς και να αξιολογούν την καταλληλότητα των διαφόρων εκπομπών, μουσικών κομματιών και παιχνιδιών. Επιπλέον, χαρακτηριστικά όπως ο Windows Defender, βοηθούν τους καταναλωτές να προστατευτούν από κακόβουλο λογισμικό και ιστοσελίδες ύποπτου περιεχομένου, ενώ άλλες βελτιώσεις βοηθούν στην προστασία του προσωπικού απορρήτου.
, Διαθέσιμη η ελληνική έκδοση των Windows VistaΈνα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα των Vista αφορά στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προστασίας κατά της πειρατείας που ενσωματώνουν, αλλά και στα οφέλη που παρέχουν στους κατόχους γνήσιου λογισμικού. Συγκεκριμένα, τα Windows Vista διαθέτουν μία νέα αντιπειρατική τεχνολογία η οποία επιτρέπει τη διαφοροποίηση της εμπειρίας του χρήστη ανάλογα με τη γνησιότητα του προϊόντος. Έτσι, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Windows Vista όπως τα Windows Aero, Windows Defender και Windows ReadyBoost, δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν σε μη γνήσια αντίγραφα του λειτουργικού συστήματος. Στους κατόχους μη γνήσιων συστημάτων θα δίνεται ένα περιθώριο 30 ημερών προκειμένου να ενεργοποιηθεί το προϊόν μέσω ενός αυθεντικού κωδικού. Σε περίπτωση που δεν συμβεί κάτι τέτοιο, το προϊόν θα τίθεται σε κατάσταση περιορισμένης λειτουργίας.
, Διαθέσιμη η ελληνική έκδοση των Windows VistaΑντίστοιχα, για τα Windows XP, και συγκεκριμένα για την ελληνική τους έκδοση, από σήμερα τίθεται σε λειτουργία το πρόγραμμα Windows Genuine Advantage (WGA), το οποίο έχει σαν στόχο την προστασία των καταναλωτών από μη γνήσιο λογισμικό. Το πρόγραμμα αυτό ενημερώνει τον χρήστη για τη γνησιότητα του λογισμικού που χρησιμοποιεί, βοηθώντας καταναλωτές και επιχειρήσεις να βεβαιωθούν πως έχουν την ποιότητα και το εύρος των λειτουργιών των Windows XP για τα οποία πλήρωσαν.
Κάθε χρόνο, εκατομμύρια καταναλωτές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο πλήττονται από πλαστό λογισμικό το οποίο έχουν αγοράσει χωρίς να έχουν επίγνωση, ενώ πολλές εταιρείες που πωλούν νόμιμο λογισμικό δυσκολεύονται να ανταγωνιστούν τις επιτηδευμένα χαμηλές τιμές των μη αυθεντικών προϊόντων. Το πλαστό λογισμικό εκθέτει τους χρήστες στον κίνδυνο να πάρουν κατώτερο προϊόν το οποίο μπορεί να κρύβει κενά ασφάλειας και να περιέχει κακόβουλο ή ανύπαρκτο κώδικα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.