Software

Xiaomi Mi 11: Ξεκίνησε να αναβαθμίζεται σε MIUI 12.5

Την πιο πρόσφατη έκδοση του MIUI 12.5 ξεκίνησε να παίρνει λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο σε μορφή update το Xiaomi Mi 11. Το update διορθώνει σφάλματα και φέρνει μερικά νέα και καλοδεχούμενα χαρακτηριστικά.

Οι πληροφορίες για την έναρξη των αναβαθμίσεων έρχονται από την Κίνα και τους κατόχους του Xiaomi Mi 11 εκεί, ενώ σε μερικές εβδομάδες περιμένουμε να ξεκινήσει η διάθεση του MIUI 12.5 και σε παγκόσμια κλίμακα, παρόλο που δεν έχει δοθεί κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό.

Το πακέτο της αναβάθμισης, πάντως, έχει όγκο 461 MB και διορθώνει κάποια προβλήματα που έχουν αναφερθεί και οδηγούν σε ανεπιθύμητη επανεκκίνηση τη συσκευή. Ταυτόχρονα βελτιώνεται η απόδοση του τηλεφώνου, ενώ βελτιωμένη είναι η πλοήγηση στα μενού, με αμεσότερη απόκριση στις εντολές του κατόχου.

Ο αρχικός προγραμματισμός για την αναβάθμιση του MIUI 12.5 έκανε λόγο για έναρξη στις 30 Απριλίου, αλλά ξεκίνησε αρκετά νωρίτερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το MIUI 12.5 θα το πάρουν επίσης και τα Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro, καθώς και το Xiaomi Mi 9 SE.

Σχόλια

    • Καλημέρα, δεν το γνωρίζω. Οι πληροφορίες είναι για το Mi 11. Αν μάθουμε και για άλλα κινητά, θα το γράψουμε.

      • Δεν το είδα όμως σε καμία λίστα που έχει κυκλοφορήσει στο internet και μου φάνηκε περίεργο.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

    • η αναβάθμιση του miui σε 12.5 θα ξεκινήσει στα τέλη Απρίλη στα mi 11, 10, 9. μετά στα μέσα Μάη και βάλε στα υπόλοιπα όπως το redmi mi10t pro, κτλπ, καλό καλοκαίρι δλδ. απλά να πώ πως η αναβάθμιση απο 12.v σε 12.5 θα είναι σχεδόν 4 gb σε όγκο καθώς πρόκειται για σχεδόν νέα έκδοση του λειτουργικού (δε το λένε 13 λόγω γρουσουζιάς;;;;;; :) .....).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.