LG FB163 | Micro Audio DVD με υπογραφή Mark Levinson

, LG FB163 | Micro Audio DVD με υπογραφή Mark LevinsonΗ LG Electronics, παγκόσμια δύναμη με καινοτομική τεχνολογία στα ηλεκτρονικά είδη, παρουσιάζει το νέο μοντέρνο DVD micro FB163. Ξεκινώντας με το FB163, η νέα σειρά digital audio της LG για το 2008 συνδυάζει την εξειδικευμένη λειτουργικότητα με το εντυπωσιακό design, δημιουργώντας συσκευές που ενσωματώνονται αρμονικά σε κάθε σπίτι, σε κάθε lifestyle.

Αρκετά δυνατό για να αποτελεί το κύριο ακουστικό σύστημα οικιακής χρήσης, αλλά αρκετά μικρό ώστε να αποτελεί ιδανική λύση για στενούς χώρους, το FB163 με 2 κανάλια και 160-Watt συνδυάζει ανώτερη ποιότητα ήχου και ελκυστική εμφάνιση σε ένα πακέτο, ενώ είναι ιδανικό για τους καταναλωτές που ζητούν ποιοτική απόδοση και ελκυστική σχεδίαση σε μία συσκευασία.

Για να μεγιστοποιήσει την ποιότητα ήχου, το FB163 ρυθμίστηκε ειδικά από τον κ. Mark Levinson, τον γκουρού του high-end ήχου. Με την αποκλειστική τεχνολογία VSM Pro της LG, το FB163 επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία surround ήχου, βλέποντας ταινίες, τηλεόραση ή ακούγοντας μουσική.

Μοναδικό και από πλευράς design, το FB163 αποκτά ένα απόλυτα λείο φινίρισμα χάρη στο γυαλιστερό μαύρο χρώμα και την οθόνη αφής που εξαλείφει την ανάγκη για κουμπιά και πλήκτρα.

Προσφέροντας στους χρήστες εύκολη δυνατότητα σύνδεσης και ευελιξία, το FB163 διαθέτει iPod dock καθώς επίσης και συσκευή επαναφόρτισης για το iPod, που μπορεί να φορτίζει τη συσκευή ενώ παίζει. Παράλληλα, διαθέτει ενσωματωμένη σύνδεση USB, που επιτρέπει την εγγραφή και αναπαραγωγή ήχου για όλα τα φορητά music players, ενώ εκτός από τις λειτουργίες CD και ραδιοφώνου που διαθέτει, το FB163 μπορεί να συνδεθεί με μια σειρά συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών music players και των HDTVs.

LG FB163
Eclipse touch control
Το FB163 διαθέτει τεχνολογία Eclipse Touch Lighting – μια νέα τεχνολογία που συγχρονίζεται κυριολεκτικά με τα δάχτυλα των χρηστών
iPod Direct Docking
Oι χρήστες iPod μπορούν να συνδέσουν, να χειριστούν και να παίξουν μουσική άμεσα από iPod τους
Υποδοχή USB
Με μία θύρα USB, οι καταναλωτές μπορούν να παίξουν MP3 και WMA μουσικά αρχεία, καθώς επίσης και αρχεία JPEG από σχεδόν οποιοδήποτε USB media drive
CD Vacuum Loading
Mε ένα single-disc vacuum loading CD και DVD player, το FB163 παίζει CDs, DVD +/- R/RW, και DivX, επιτρέποντας την πολλαπλή αναπαραγωγή ήχου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.