Electro Wolrd | 4o κατάστημα στα Βριλήσσια

Η νέα αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ELECTRO WORLD του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου DSGi, άνοιξε το τρίτο κατά σειρά κατάστημα στην Αθήνα και τέταρτο, συνολικά, στην Ελλάδα. Το υπερσύγχρονο κατάστημα που βρίσκεται στα Βριλήσσια, Λεωφ. Πεντέλης 57, αποτελεί σημαντική
επένδυση του Ομίλου DSGi στην ελληνική αγορά. Στόχος είναι η συμβολή στην ουσιαστική τόνωση της οικονομίας της ευρύτερης περιοχής, αλλά και στην εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος τελέστηκαν χθες παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, στενών συνεργατών του Ομίλου DSGi και τοπικών φορέων επιχειρηματικότητας. Η εθιμοτυπική κοπή της κορδέλας έγινε από την βουλευτή Β’ Αθηνών κα Κατερίνα Παπακώστα, τον Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Κωνσταντίνο Ιωαννίδη και τον Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, ενώ ακολούθησε cocktail και μια ευφάνταστη περιήγηση στους χώρους του καταστήματος από ομάδα χορευτών.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου DSGi, Fernando de Vicente δήλωσε: «Η διαρκώς εντεινόμενη παρουσία της ELECTRO WORLD στην Ελλάδα αποδεικνύει τη δέσμευση μας προς την ελληνική αγορά και παράλληλα την στρατηγική σημασία που κατέχει η χώρα στην μακροπρόθεσμη στρατηγική του Ομίλου DSGi, ως αφετηρία για περαιτέρω ανάπτυξη στα Βαλκάνια, την Κύπρο και την υπόλοιπη νοτιοανατολική Ευρώπη. Κινούμαστε βάσει στρατηγικού σχεδιασμού, με βασικούς άξονες την ισχυροποίηση του Ομίλου με την ανάπτυξη νέων υποκαταστημάτων Mega και την επέκταση του δικτύου καταστημάτων franchise. Οι ρυθμοί μας είναι αναμφίβολα γοργοί, όπως άλλωστε και οι εξελίξεις στον κλάδο».

Σε μια έκταση 3.500 τετραγωνικών μέτρων, το νέο κατάστημα ELECTRO WORLD στα Βριλήσσια και το έμπειρο προσωπικό του προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και λευκών οικιακών συσκευών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Επεξεργάστηκε την 23 Μαΐου 2008 11:12

Σχόλια

  • To μαγαζάκι αυτό είναι κοντά στο σπίτι μου και είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
    Μεσα σε τρεις μέρες, δουλευαν μέρα νύχτα, κατάφεραν να το στήσουν και να ανοίξει κάνοντας τα εγκαίνια του.

    Ευχομαι καλή αρχή στον κο. de Vicente αν και τα είπαμε και απο κοντα. :P

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.