Δίκτυο καταστημάτων Γερμανός | Χρονιά ορόσημο το 2007

0

ΓερμανόςΓια το κλείσιμο της καλύτερης χρονιάς στην ιστορία της εταιρίας και το άνοιγμα μιας καινούργιας, με ακόμη υψηλότερους στόχους, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, της μεγαλύτερης αλυσίδας πώλησης τηλεπικοινωνιακών προϊόντων στην Ελλάδα και τη Ν.Α. Ευρώπη.

«To 2007 είναι μια χρονιά ορόσημο, ιστορική για την πορεία του Δικτύου», ανέφερε κατά την ομιλία του ο κος Δημήτρης Λώλης, Γενικός Διευθυντής του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ελλάδας και Εξωτερικού. «Σε αποκλειστική συνεργασία με την COSMOTE από το Μάιο του 2007, καταφέραμε να αυξήσουμε τις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας κατά 9% (συνδρομητές με συμβόλαια). Επίσης, τριπλασιάσαμε την πώληση υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (Value Added Services), καθώς και τις ανανεώσεις συμβολαίων, ενώ ενισχύσαμε τα έσοδα των καταστημάτων από την κινητή τηλεφωνία, χάρη στην ανταγωνιστική εμπορική μας πολιτική και το ζήλο των συνεργατών μας.» Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά ο αριθμός των πελατών του Δικτύου αυξήθηκε κατά 8%, γεγονός που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Έλληνας καταναλωτής στη ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Τη χρονιά που πέρασε, η αλυσίδα έφτασε τα 415 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ δυναμική ήταν η επέκταση του Δικτύου και στις υπόλοιπες αγορές όπου έχει παρουσία.

Στρατηγική τοποθέτηση του Δικτύου για το 2008 είναι η εστίαση στην «εμπειρία» που προσφέρεται στον καταναλωτή μέσα στο κατάστημα. Τόσο η εκπαίδευση του προσωπικού, όσο και το σύνολο των ενεργειών που έχουν σχεδιαστεί να πραγματοποιηθούν στο Δίκτυο εστιάζουν στη γνωριμία του επισκέπτη με το προϊόν, μέσω της δοκιμής, πριν πραγματοποιηθεί αγορά.

Όπως επισημάνθηκε, το 2008, το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα διαθέτει όλα τα προϊόντα ΟΤΕ και COSMOTE, ενώ, μεγάλη έμφαση θα δοθεί στην προώθηση των ευρυζωνικών προϊόντων και υπηρεσιών ολόκληρου του Ομίλου. «Για το 2008», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Λώλης, «στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο δυνατό ρυθμό, ώστε να παραμείνουμε πρώτοι στην προτίμηση των καταναλωτών».

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο «Πάνθεον – Αθηνών Αρένα», συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 συνεργάτες και εργαζόμενοι στον τομέα της Λιανικής της εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ από κάθε γωνιά της χώρας. Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Π. Βουρλούμης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE, κ. Μ. Τσαμάζ, καθώς και στελέχη από τη Διοικητική και Εμπορική ομάδα των δυο εταιριών. Στο χαιρετισμό τους οι κ.κ. Βουρλούμης και Τσαμάζ εστίασαν στα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2007, στις υψηλές δυνατότητες του Δικτύου – το οποίο, όπως είπαν χαρακτηριστικά, αποτελεί την αιχμή του δόρατος του Ομίλου – και στις ευκαιρίες που δημιουργούνται από τη σύμπραξη των Ομίλων, τόσο στην ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά όσο και στην αγορά της ευρύτερης περιοχής της N.A. Ευρώπης.

Δείτε επίσης:
> ΕΕΤΤ | Ταχεία πορεία ανάπτυξης της ευρυζωνικότητας
> Βραβεία τεχνολογίας | CES 2008
> Όλες οι νέες ψηφιακές βιντεοκάμερες της Sony για το 2008

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα