Δίκτυο καταστημάτων Γερμανός | Χρονιά ορόσημο το 2007

ΓερμανόςΓια το κλείσιμο της καλύτερης χρονιάς στην ιστορία της εταιρίας και το άνοιγμα μιας καινούργιας, με ακόμη υψηλότερους στόχους, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, της μεγαλύτερης αλυσίδας πώλησης τηλεπικοινωνιακών προϊόντων στην Ελλάδα και τη Ν.Α. Ευρώπη.

«To 2007 είναι μια χρονιά ορόσημο, ιστορική για την πορεία του Δικτύου», ανέφερε κατά την ομιλία του ο κος Δημήτρης Λώλης, Γενικός Διευθυντής του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ελλάδας και Εξωτερικού. «Σε αποκλειστική συνεργασία με την COSMOTE από το Μάιο του 2007, καταφέραμε να αυξήσουμε τις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας κατά 9% (συνδρομητές με συμβόλαια). Επίσης, τριπλασιάσαμε την πώληση υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (Value Added Services), καθώς και τις ανανεώσεις συμβολαίων, ενώ ενισχύσαμε τα έσοδα των καταστημάτων από την κινητή τηλεφωνία, χάρη στην ανταγωνιστική εμπορική μας πολιτική και το ζήλο των συνεργατών μας.» Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά ο αριθμός των πελατών του Δικτύου αυξήθηκε κατά 8%, γεγονός που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Έλληνας καταναλωτής στη ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Τη χρονιά που πέρασε, η αλυσίδα έφτασε τα 415 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ δυναμική ήταν η επέκταση του Δικτύου και στις υπόλοιπες αγορές όπου έχει παρουσία.

Στρατηγική τοποθέτηση του Δικτύου για το 2008 είναι η εστίαση στην «εμπειρία» που προσφέρεται στον καταναλωτή μέσα στο κατάστημα. Τόσο η εκπαίδευση του προσωπικού, όσο και το σύνολο των ενεργειών που έχουν σχεδιαστεί να πραγματοποιηθούν στο Δίκτυο εστιάζουν στη γνωριμία του επισκέπτη με το προϊόν, μέσω της δοκιμής, πριν πραγματοποιηθεί αγορά.

Όπως επισημάνθηκε, το 2008, το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα διαθέτει όλα τα προϊόντα ΟΤΕ και COSMOTE, ενώ, μεγάλη έμφαση θα δοθεί στην προώθηση των ευρυζωνικών προϊόντων και υπηρεσιών ολόκληρου του Ομίλου. «Για το 2008», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Λώλης, «στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο δυνατό ρυθμό, ώστε να παραμείνουμε πρώτοι στην προτίμηση των καταναλωτών».

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο «Πάνθεον – Αθηνών Αρένα», συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 συνεργάτες και εργαζόμενοι στον τομέα της Λιανικής της εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ από κάθε γωνιά της χώρας. Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Π. Βουρλούμης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE, κ. Μ. Τσαμάζ, καθώς και στελέχη από τη Διοικητική και Εμπορική ομάδα των δυο εταιριών. Στο χαιρετισμό τους οι κ.κ. Βουρλούμης και Τσαμάζ εστίασαν στα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2007, στις υψηλές δυνατότητες του Δικτύου – το οποίο, όπως είπαν χαρακτηριστικά, αποτελεί την αιχμή του δόρατος του Ομίλου – και στις ευκαιρίες που δημιουργούνται από τη σύμπραξη των Ομίλων, τόσο στην ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά όσο και στην αγορά της ευρύτερης περιοχής της N.A. Ευρώπης.

Δείτε επίσης:
> ΕΕΤΤ | Ταχεία πορεία ανάπτυξης της ευρυζωνικότητας
> Βραβεία τεχνολογίας | CES 2008
> Όλες οι νέες ψηφιακές βιντεοκάμερες της Sony για το 2008

4412
0
Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Apple Mac Pro

Mac Pro, Αμφίβολη διαθεσιμότητα και τιμή από 3.299 ευρώ στην Ελλάδα

Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα των νέων Mac Pro στην Ελλάδα, έχουμε όμως τις επίσημες τιμές πώλησης διαθέσιμες. Το βασικό μοντέλο με τον τετραπύρηνο Intel Xeon E5 χρονισμένο στα 3.7GHz, 12GB RAM στα 1866MHz DDR3 ECC, 256GB PCIe flash αποθηκευτικού χώρου και με κάρτες γραφικών Dual AMD FirePro D300 με 2GHz GDDR5 VRAM η […]

Καταστήματα Saturn

Saturn | Έγινε το έλα να δεις…!

Περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες υποδέχτηκαν το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Saturn. Επίσημη πρώτη για το κατάστημα της Saturn στην Καλλιθέα, Λ. Συγγρού 340, που στις 9 π.μ. άνοιξε τις πόρτες του στο πολυπληθές κοινό που είχε συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς, επιθυμώντας να επισκεφτεί το νέο χώρο και να επωφεληθεί από τις μοναδικές προσφορές σε περισσότερα […]

Καταστήματα Saturn

Saturn | Ο παράδεισος του Έλληνα gamer

Αύριο το πρωί ανοίγει τις πύλες του το Saturn, το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Ευρώπης με 9.200 τ.μ. πρίζας και μπαταρίας! Για να ακριβολογούμε είναι το δεύτερο μεγαλύτερο, προηγείται και πάλι αυτό της Saturn στο Αμβούργο της Γερμανίας με το οποίο καταλαμβάνει δυο οικοδομικά τετράγωνα (18.000 τ.μ.!). Από το

Καταστήματα GERMANOS

Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ | Ανανεώνεται

Τα νέα, αισθητικά αναβαθμισμένα καταστήματα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσιάστηκαν εχθές σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους συνεργάτες franchisees του Δικτύου στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Για τις ανάγκες της παρουσίασης, στήθηκε ένα ανανεωμένο πιλοτικό κατάστημα.