400 σημεία πώλησης συμπληρώνει το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

0

ΓερμανόςΤα 400 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα συμπληρώνει έως το τέλος Αυγούστου το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση του στην αγορά λιανικής τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών.

Η περαιτέρω ενίσχυση του αριθμού καταστημάτων επιτυγχάνεται στο πλαίσιο του αναπτυξιακού πλάνου της εταιρίας, με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising), που έως σήμερα έχει αποτελέσει το στρατηγικό μέσο επέκτασης της μεγαλύτερης αλυσίδας της χώρας.

Πάντα στο πλευρό του καταναλωτή σε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις της αγοράς για σχεδόν τρεις δεκαετίες, το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζει να απολαμβάνει, ως μέλος του Ομίλου COSMOTE, την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Η εμπειρία και τεχνογνωσία των ανθρώπων της και η ολοκληρωμένη και φιλική εξυπηρέτηση έχουν αναδείξει τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε ένα Δίκτυο που καλύπτει πλήρως όλες τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των πελατών.

Η δυναμική ενός από τα κορυφαία εμπορικά σήματα της ελληνικής αγοράς αποδεικνύεται τόσο από την αύξηση των πελατών του Δικτύου στη Ελλάδα κατά 12% κατά το α΄τρίμηνο του 2007, όσο και από την ιδιαίτερα υψηλή αναγνωρισιμότητα που απολαμβάνει, βάσει ερευνών.

Με αφορμή την επικείμενη συμπλήρωση των 400 σημείων πώλησης και με κεντρικό μήνυμα «Με το ΓΕΡΜΑΝΟ τα’ χετε 400 στην τεχνολογία», το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ ευχαριστεί τους καταναλωτές σε κάθε γωνιά της χώρας για την εμπιστοσύνη τους μέσα από μεγάλους διαγωνισμούς που έχουν ξεκινήσει ήδη από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, με τις ενέργειες να κορυφώνονται τον προσεχή Σεπτέμβριο. Τους νικητές περιμένουν πλούσια δώρα, μέσω μηχανισμών instant winning στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα