Γερμανός | Δώρο ένα mountain bike με κάθε Nokia GPS

Σήμερα έμαθα ότι τα καταστήματα Γερμανός κάνουν μια πολύ καλή προσφορά σε όλους όσους αγοράσουν κινητό της Nokia με GPS. Συγκεκριμένα η προσφορά ισχύει από την περασμένη Τρίτη 13 Μαΐου και για αγορά ενός από τα μοντέλα N95, N95 8GB, 6110 και N82 στα προγράμματα Cosmote 150 και έως 1000. Αργότερα το μεσημέρι που θα βγω έξω για κάτι δουλειές θα περάσω από ένα κατάστημα Γερμανός που έχουμε εδώ στην περιοχή μου και θα ρωτήσω περισσότερες πληροφορίες.

Θα δω το mountain bike, αν το έχουν στο κατάστημα και θα μάθω μέχρι πότε ισχύει αυτή η προσφορά. Πάντως σαν ιδέα μου αρέσει ειδικά και μετά την πρόσφατη απεργία των οδηγών βυτιοφόρων που εμένα προσωπικά με ανάγκασε να ρίξω άγκυρα στο αυτοκίνητό μου για 3 ημέρες.

Επεξεργάστηκε την 16 Μαΐου 2008 10:12

Σχόλια

  • Θα μπορούσαν να δίνουν και φουσκωτές βαρκούλες, μιας και το καλοκαίρι θα πέσει τρελή ταλαιπωρία και θα πληρώσουμε τα μαλλιοκέφαλα μας για να πάμε σε κάποιο νησί.

    Σαν ιδέα όντως καλή. Είναι της μόδας τα θέματα που εμπεριέχουν τις λέξεις περιβάλλον και ποδήλατο. Παρόλα αυτά όμως, κάποιος ο οποίος θέλει να χρησιμοποιήσει το ποδήλατο θα πάει να αγοράσει. Εάν του έρθει δώρο με ένα κινητό δεν νομίζω να κάνει τον κόπο να το βγάλει κάτω από το κλιμακοστάσιο που θα το φιλοξενεί.

  • @pegasus: Είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσουν οι πόλεις περισσότερα ποδήλατα. Τώρα αν θα το χρησιμοποιήσει ο αγοραστής δεν ξέρω. Μπορεί όμως να το δώσει σε ένα φίλο του ή συγγενή του και να τον βάλει στο tripάκι της ποδηλασίας.

    Τώρα σε ότι αφορά την ίδια την προσφορά. Επισκέφτηκα ένα κατάστημα Γερμανός και ρώτησα. Ποδήλατο δεν υπήρχε μέσα στο μαγαζί, ούτε κάποιο διαφημιστικό φυλλάδιο ή αφίσα (έχουν ακόμα αυτές για το internet on the go https://techblog.gr/internet/cosmote-internet-on-the-go/). Όμως ο υπεύθυνος του καταστήματος μου το έδειξε σε φωτογραφία στην οθόνη του υπολογιστή του. Δεν διέκρινα λεπτομέρειες μόνο το χρώμα του που ήταν μαύρο. Επίσης τον ρώτησα μέχρι πότε θα τρέχει η προσφορά και μου απάντησε ότι δεν τον έχουν ενημερώσει αλλά πιστεύει ότι θα λήξει προς το τέλος Μαΐου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.