Wii Fit | Live επίδειξη με την Έλσα Τόλη

Στις 8,9, και 10 Μαΐου η ELECTRO WORLD μετέτρεψε τα καταστήματα της σε χώρο γυμναστικής για τους εκατοντάδες επισκέπτες που ήρθαν να γνωρίσουν τη νέα Wii Fit εμπειρία της Nintendo. Το πρωτοποριακό Wii Fit που έχει δημιουργήσει νέα τάση παγκοσμίως, ξεσήκωσε πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στα τρία καταστήματα της ELECTRO WORLD σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για να δοκιμάσει το Wii Fit και να εξασκηθεί σε περισσότερους από 40 τύπους δραστηριοτήτων διατήρησης φόρμας.

Με τη βοήθεια της Έλσας Τόλη σε ρόλο εκπαιδευτή, το κοινό συμμετείχε παίζοντας σε αερόβιες ασκήσεις, εκγύμναση μυών, γιόγκα και παιχνίδια ισορροπίας. Παράλληλα, οι τρεις τυχεροί του διαγωνισμού της ELECTRO WORLD κέρδισαν το Wii Fit μαζί με την κονσόλα Wii της Nintendo.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών της ELECTRO WORLD για τη διαρκή ενημέρωση των πιστών πελατών της με πρωτότυπους και ελκυστικούς τρόπους. Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από τη στιγμή που άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην ελληνική αγορά, η αλυσίδα καταστημάτων έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Πάντα στην πρώτη γραμμή των νέων τάσεων διεθνώς, διαθέτει σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές όλη την γκάμα προϊόντων της αγοράς.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.