Εγκαίνια για το Media Markt Αργυρούπολης

Εχθές πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του 7ου καταστήματος Media Markt στη χώρα μας. Αποτελώντας ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο το κατάστημα βρίσκεται στην Αργυρούπολη, ένα δρόμο κάτω από τη Βουλιαγμένης και δίπλα στην Αλίμου. Νωρίς το πρωί, πριν ξεκινήσω τα ραντεβού μου, έκανα ποδαρικό στο κατάστημα και αγόρασα μια πολυ-καφετιέρα της Krups. Με 159 ευρώ πήρα το μοντέλο XP2000 το οποίο συνδιάζει μηχανή espresso και καφετιέρα για γαλλικό. Οι υπάλληλοι του καταστήματος με εξυπηρέτησαν με πολύ διάθεση και γενικά όλο το κλίμα ήταν εορταστικό.

Το κατάστημα

Το κατάστημα της Αργυρούπολης ακολουθεί τις προδιαγραφές των καταστημάτων της Media Markt και θέτει στη διάθεση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής ένα χώρο 5.000.τ.μ., όπου ο επισκέπτης θα συναντήσει πλούσια συλλογή επώνυμων προϊόντων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και υπηρεσίες σταθερά υψηλού επιπέδου. Η διεύθυνση του καταστήματος είναι Λέοντος 4 και Ελευθερίας, κοντά στις κεντρικές αρτηρίες της Αργυρούπολης, Λ. Βουλιαγμένης και Λ. Αλίμου. Το νέο κατάστημα θα αποτελέσει ισχυρό πόλο έλξης για την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η προσθήκη του νέου καταστήματος συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο χρόνων που δραστηριοποιείται η αλυσίδα Media Markt στην ελληνική αγορά, διαθέτοντας ένα ταχύτατα εξελισσόμενο δίκτυο καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η αλυσίδα διαθέτει πλέον επτά καταστήματα στην Ελλάδα, από τα οποία τα πέντε βρίσκονται στην Αττική, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Λάρισα.

Δείτε επίσης:
> Pioneer PDP LX-508D
> Bang&Olufsen BeoVision 8
> Φορητό ηχοσύστημα της BOSE για το Apple iPod

Επεξεργάστηκε την 30 Νοεμβρίου 2007 10:06

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.