Πέμπτη
10/01/2008

Η Alpha Copy/ Nokia άνοιξε ηλεκτρονικό κατάστημα

Alpha Copy/ Nokia e-shopΤην Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008, η Alpha Copy/ Nokia πραγματοποίησε την ετήσια συνάντησή της με τίτλο “Share More, Experience More”, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Σ.Ι. Κωνσταντινίδης, παρουσίασε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.alphacopy-nokia-eshop.gr (E-shop) για την καλύτερη πρόσβαση του καταναλωτή στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της εταιρίας μέσω του διαδικτύου. Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα το οποίο όμως δεν λειτουργεί ακόμα κανονικά.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

5 Σχόλια

 1. Ο/Η cghera λέει:

  Ωραίο όνομα σαρανταποδαρούσα…
  Τίποτα πιο απλό δεν είχαν;

 2. Ο/Η Costas λέει:

  Το domain είναι πραγματικά δύσχρηστο. Δύσκολα μπορείς να το απομνημονεύσεις.
  Η κίνηση όμως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Αναμένουμε με αγωνία τις τιμές που θα δίνει η Alpha Copy από το site της. Φαντάζομαι ότι δεν θα είναι διαφορετικές από αυτές που θα βρίσκουμε στα καταστήματα.

  Η Alpha Copy είναι μια συντηρητική εταιρεία και έχω την εντύπωση ότι δεν σκοπεύει να κάνει το μεγάλο μπαμ με φοβερές τιμές.

 3. Ο/Η Yiannis λέει:

  Το domain είναι το λιγότερο! Μόλις δοκίμασα και με αλεπού και με IE, αλλά δεν εμφανίζει μενού αριστερά αλλά μήνυμα λάθους. Επίσης στην address bar βλέπω αυτό: http://217.27.45.229:1080/b2c/b2c/init.do

  Κρίμα απ’ την κορυφή ως τα νύχια..

 4. Ο/Η Costas λέει:

  Την είδηση την αλίευσα από δελτίο τύπου που αφορά την εκδήλωση αυτή καθ’ αυτή. Δεν έχει γίνει επίσημο λανσάρισμα. Προφανώς έχουν προβλήματα.
  Εγώ μπαίνω με Firefox και έχω κάνει εγγραφή σαν πελάτης αλλά δεν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα κινητά προς πώληση.

 5. Ο/Η tasosvel λέει:

  το site λογικά είναι σε δοκιμαστικό στάδιο .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.