Acer tablet 10 ιντσών, Dual-boot με Windows και Android/ MeeGo

H Acer θα είναι από τις πρώτες εταιρείες που θα κυκλοφορήσει tablet με τον επεξεργαστή Intel Atom Z670 και dual-boot με Windows και Android 3.0. Η πρώτη συσκευή θα είναι ένα 10ιντσο tablet και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Ιούλιο. Θα ακολουθήσει και έκδοση με Windows και MeeGo.

ASUS και Lenovo έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να παρουσιάσουν και αυτές tablet με τον Intel Ztom Z670 και dual-boot με Windows και Android 3.0 ή MeeGo.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Μαΐου 2011 22:28

Σχόλια

  • eimia katoxos acer aconia tab....prin mia mera to phra,an to hksera tha perimena ligo....a re kosta fwties mas anapses pali
    xaxax

  • Παρατήρηση: Στο link έχεις γράψει Ztom αντί για Atom ;) Μακάρι να βγει να δούμε και τον επεξεργαστή και το MeeGo...

  • επειδη με ενδιαφερει αρκετα τ dual boot εχουμε καμια ενημερωση σχετικα με το συγκεκριμενο κυριως η καποιο αλλο tablet με dual boot windows k android??

    • kosmaspt, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κάτι τέτοιο. Ίσως το δούμε κάποια στιγμή στα Windows 8 tablets. Τα πρώτα μοντέλα αναμένονται μέσα στο 2012. Σε ότι αφορά τις φήμες που αναφέρονται στο άρθρο και ήθελαν την Acer να παρουσιάζει τον προηγούμενο Ιούλιο κάποιο dual boot tablets, δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.