Αmazon Alexa για νέα όσο και παλιά tablet Fire

Amazon Alexa Fire tablets, Αmazon Alexa για νέα όσο και παλιά tablet Fire

H Alexa, ο προσωπικός βοηθός της Amazon είναι διαθέσιμος τόσο στα νέα tablet τα οποία παρουσιάζονται σήμερα αλλά και στις παλαιότερες εκδόσεις. Η Alexa θα μπορεί να ανοίγει εφαρμογές, παίζει βίντεο και διαβάζει ηχητικά βιβλία.

Τα νέα tablet στα οποία θα είναι διαθέσιμη η Alexa είναι τo Fire 7 και Fire HD 8 τα οποία έχουν επεξεργαστή 1.3GHz και επέκταση μνήμης microSD εως 256GB. Το Fire HD 8 έχει οθόνη 8 ιντσών με ανάλυση 1280×800 pixels, ενώ το Fire 7 έχει οθόνη 7 ιντσών με ανάλυση 1024×600 pixels.

Οι τιμές τους αναμένονται αρκετά ελκυστικές με το Fire 7 να κοστίζει περίπου 50 λίρες Αγγλίας και το Fire HD 8 περίπου 80 λίρες Αγγλίας ή περίπου 58 Ευρώ και 92 Ευρώ αντίστοιχα χωρίς να υπολογίζονται ο ΦΠΑ ή άλλοι φόροι και δασμοί στην εγχώρια αγορά.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.