Kindle Fire, Μπορεί να βάλει φωτιά στην αγορά ένα μεγαλύτερο tablet της Amazon; [φήμες]

To Amazon Kindle Fire έκανε αίσθηση όταν παρουσιάστηκε, δείχνοντάς μας ότι η Amazon θέλει να μπει πιο δυναμικά στο παιχνίδι των tablets, σε συνδυασμό με τα ebook readers που έχει παρουσιάσει. Έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται φήμες που θέλουν την Amazon να επιδιώκει να κατασκευάσει και να ρίξει στην αγορά ακόμα ένα tablet, ένα μεγαλύτερο Fire με οθόνη 10.1 ιντσών.

Το “μικρό” Fire των 7 ιντσών η Amazon το πουλάει σε χαμηλή τιμή με κύριο γνώμονα την αύξηση της κατανάλωσης περιεχομένου και οι αναλυτές της αγοράς λένε ότι η παραγωγή ενός μοντέλου με μεγαλύτερη οθόνη θα της κοστίσει ίσως τόσο ακριβά που δεν θα αξίζει να μπει στον κόπο να εξελίξει ένα νέο μοντέλο.

Λέγεται πάντως, ότι νόημα για την Amazon που ουσιαστικά ενδιαφέρεται στο να πουλάει περιεχόμενο και όχι τόσο πολύ τις συσκευές αυτές καθεαυτές, θα έχει να κατασκευάσει ένα μεγαλύτερων διαστάσεων Kindle Fire, εάν σκοπεύει να μπει έντονα στο παιχνίδι της προσφοράς video περιεχομένου και όχι μόνο βιβλίων. Αλλιώς, κινδυνεύει απλώς να ξοδέψει πολλούς πόρους χωρίς λόγο, αφού το μικρό Fire τα πηγαίνει καλά για το σκοπό που έχει βγει. Και πάλι οι εκτιμήσεις για την αγορά λένε ότι είναι προτιμότερο να πάρει κάποια ανανέωση το υπάρχον Fire παρά να βγει ένα εντελώς νέο, ακριβότερο και μεγαλύτερο.

Εσείς ποια πιστεύετε ότι πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση της Amazon;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Μαρτίου 2012 17:34

Σχόλια

  • Η επόμενη καλή της κίνηση θα ήταν να το φέρει στην Ελλάδα (νομίζω δεν έχει έρθει ε? )

  • ρε παιδιά...το έχει πάρει κανεις???ξέρει τίποτα??οι εκδόσεις android που του περνάνε είναι οκ?κάτι είχα δει ότι έχουν πρόβλημα με τον ήχο.....
    είναι ένα φιλαράκι μου αμερική αυτές τις μέρες...και ψηνόμουν να το αγοράσω και να μου το φέρει...
    πείτε καμια ιδέα..αξίζει?(δεν έχει και μπροστινή καμερα..κρίμα..)

  • καλο ειναι το αγορασα απο ιμπεει ειναι γρηγορο στο ιντερνετ δεν εχει θεμα στο να κολαει πολυ καλη αναλυση οθονης κ για τα λεφτα του δε το συζηταω...ακομα υπαρχουν ανθρωποι που αγοραζουν ιπαντ??? ουτε κααααααααααααν οκ το ιφον αλλο πραμα αλλα ιπαντ?! 1000 φορες καλυτερα το φαιερ!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.