Amazon Kindle Fire HDX, Στα πολλά pixels

H Amazon ανακοίνωσε τα νέα tablets της, μετά τη σχετική φημολογία, στις 7 και 8.9 ίντσες, με οθόνες υψηλής ανάλυσης και την ονομασία Kindle Fire HDX για ακόμα πιο άνετη χρήση. Για ακόμα μια φορά η Amazon δίνει έμφαση στην κατανάλωση περιεχομένου και όχι τόσο πολύ στα specs, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι συσκευές δεν έχουν όλα όσα θα χρειαστεί ο χρήστης τους.

Και στα δύο tablets υπάρχει το λειτουργικό σύστημα Fire 3.0, το οποίο έχει την ονομασία Mojito. Στο Android έχουμε γλυκά, εδώ έχουμε cocktails… Ο επεξεργαστής και στα δύο μοντέλα είναι ένας τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 800 στα 2.2 GHz. Το μοντέλο Kindle Fire HDX με την οθόνη των 7 ιντσών και ανάλυσης 1920×1080 pixels και 323 ppi, έχει μνήμη RAM 2GB και θα έχει εκδόσεις με εσωτερική μνήμη 16, 32 και 64 GB. Το Kindle Fire HDX με την οθόνη 8.9 ιντσών θα έχει ανάλυση 2560×1600 pixels και 339 ppi. Έχει μπροστινή κάμερα και ακόμα μία των 8 Megapixels στο πίσω μέρος. Και εδώ θα υπάρχουν εκδόσεις με μνήμη 16/32/64 GB εσωτερικής μνήμης.

Στις ΗΠΑ και τα δύο μοντέλα θα έχουν εκδόσεις με 4G στο δίκτυο της AT&T, ενώ θα διατίθενται με νέα καλύμματα Origami για χρώμα και προστασία. Εντύπωση στα νέα tablets προκαλεί το Mayday button, το οποίο θα καλεί άμεση τεχνική υποστήριξη οποιαδήποτε ημέρα και οποιαδήποτε ώρα.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:18

Σχόλια

  • Καλησπέρα. Γνωρίζει κανένας φίλος εάν τα προϊόντα της amazon παρέχουν πλήρη υποστήριξη στην Ελλάδα; Δηλαδή, εάν αγοράζοντας ένα tablet για παράδειγμα θα έχουμε πλήρη πρόσβαση στο οικοσύστημα και στις υπηρεσίες της amazon.

  • @και όχι τόσο πολύ στα specs;;;
    Δηλαδή τι επρεπε να φοράει;Snapdragon 1600 οχταπύρινο,ram 16gb,1 tera χωρητικότητα,60 megapixel camera με 20x οπτικό ζουμ και ανάλυση οθόνης 8k;lol...

  • Φοβερά κομάτια και τα δύο!

    @Vasilis
    Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως το ψηφιακό περιεχόμενο του Amazon.co.uk σε ταινίες και βιβλία είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας. Αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει ας μας το επιβεβαιώσει. Το πρόβλημα είναι ότι οι ταινίες και τα σήριαλ δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους.
    Βέβαια στο Ελλάντα τα αγγλικά είναι η δεύτερή μας γλώσσα (πρέπει να είμαστε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη σε αγγλομάθεια μετά το Η.Β. και Ιρλανδία) οπότε...

  • Καλησπέρα,
    Παιδιά μια ερώτηση, μπορεί να είναι και αστεία, όταν ενα tablet έχει έξοδο hdmi, σημαίνει οτι αν το συνδέσω μεσω hdmi σε μια Τηλεόραση, οτι βλέπω στο tablet το βλέπω αυτόματα και στην TV ή καμμία σχέση;

    Ευχαριστώ,

  • παιδια ακομα δεν εχω καταλαβει τι στο καλο ειναι ακριβως η Amazon ... ηλεκτρονικο site πωλησεων η κατασκευαστρια εταιρεια τεχνολογιας ? help !

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.