Τετάρτη
18/05/2016

Amazon: Ετοιμάζεται να φέρει την Alexa στα tablets

Τα Kindle Fire είναι η σειρά Android tablets της Amazon, η οποία τα πήγε αρκετά καλά, αλλά το πιο πρόσφατο gadget της εταιρείας που ομολογουμένως έχει προκαλέσει συζήτηση και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, είναι το Amazon Echo.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Amazon Echo είναι ένα ηχείο με ενσωματωμένη την ψηφιακή βοηθό Alexa και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες λειτουργίες. Μάλιστα υπάρχουν φήμες ότι η Google θα ακολουθήσει τα βήματα της Amazon με το λεγόμενο “Google Chirp”.

Γιατί λοιπόν να μην επεκτείνει και η Amazon τη δική της ιδέα; Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η The Wall Street Journal, φαίνεται πως το επόμενο βήμα της Alexa θα είναι ένα Amazon tablet. Το tablet έχει την κωδική ονομασία “Knight”, έχει ενσωματωμένη την ψηφιακή βοηθό, η οποία θα έρθει να πραγματοποιήσει διάφορες hands-free δραστηριότητες για τον χρήστη.

Αυτή τη στιγμή Android και iOS έχουν τις δικές τους προτάσεις με τις αντίστοιχες ψηφιακές βοηθούς Google Now και Siri, αυτό που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε είναι πως θα επιχειρήσει η Amazon να διαφοροποιήσει το δικό της tablet.

amazon-echo-570

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.