iPad 2 Αndroid 3.0 Honeycomb!

Αυτό κι αν είναι είδηση. Μετά τα port του Honeycomb σε smathphones, οι developers του XDA-Forum κατάφεραν να τρέξουν μια δοκιμαστική έκδοση του Andoid 3.0 Honeycomb στο Apple iPad 2. Το περιβάλλον δεν είναι πλήρως λειτουργικό, αλλά το πρώτο βήμα έγινε με επιτυχία, κάτι που αναμένεται να δώσει ώθηση σε περισσότερους developers να ασχοληθούν με το project.

Τα χαρακτηριστικά του Honeycomb που λειτουργούν μέχρι στιγμής είναι το User Interface, κάποια settings που αφορούν την φωτεινότητα της οθόνης και το WiFi, ενώ τα περισσότερα προγράμματα τρέχουν με επιτυχία αν και με αρκετό lag. Μάλιστα όπως φαίνεται από τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσαν, έχουν καταφέρει να τρέξουν και το Android Market.

To project είναι αρκετά φιλόδοξο και ευελπιστούμε να συνεχιστεί η ανάπτυξη, μιας και οι περισσότεροι θα θέλαμε να δούμε το λειτουργικό της Google πάνω στο iPad 2.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Απριλίου 2011 14:23

Σχόλια

  • Πηγή: Dream On - Aerosmith
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Γεια σου ρε Κωστή!! Και του χρόνου!! :P

  • Πωπω νεα τωρα στεναχωρησες Apple και Android fanboys! Μονο οταν φτασεις στη πηγη θα δεις το φως ;)

  • η 2η φωτο ειναι photoshop
    Επειδη ασχολουμαι χρονια με το photoshop το λεω με σιγουρια
    Αντε καλη πρωταπριλια :)

  • Χαχαχαχαααα....
    Καλοοοοο! Αν δεν εβλεπα την πηγη μπορει και να το πιστευα!!
    Αλλωστε οι ανθρωποι στους XDA ειναι μικροι θεουληδες!! :P

  • ωραιο προταπριλιατικο αστειο :P
    αλλα αμα δεν εβλεπα τις φωτογραφιες θα μου φαινοταν απιθανο

  • καλό αλλά δεν είναι και τόσο μακριά από τις τρέλες των xda! Υπάρχει άλλωστε για το Ipod/iphone δυνατότητα dual boot σε android.

  • Μας την έφερε ο Γιώργος! Και εμένα με πέτυχε έξω και δεν μου είπε τίποτα για πρωταπριλιάτικο. Συγκεκριμένα δεν είχα σκοπό να ανεβάσω κάτι για το καλό της ημέρας. Αλλά τελικά έκατσε καλά αυτό το άρθρο! Καλό μήνα παιδιά! :)

  • Κοίτα αν γίνει κάποια στιγμή, που θα γίνει, δεν θα είναι και τόσο ωραίο. Εκτός και αν αλλάξει το interface του Honeycomb. Κάνει πολύ έντονη αντίθεση το μαύρο του λειτουργικού με το άσπρο του iPad... Καλό μήνα!

  • Χαχα καλο ! Αντε καλό μήμα το συγκεκριμένο αρθρο πρέπει να διαβάζεται καθώς παίζει το τραγούδι χαχα βγαζει συναίσθημα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.