Apple, Στον αέρα το πρώτο διαφημιστικό σποτ του iPad 2

Τι κι αν το iPad 2 πουλάει σαν τρελό, τι κι αν είναι sold out στις περισσότερες αγορές στον κόσμο, η Apple κάνει ότι μπορεί για να μεγιστοποιήσει την κυριαρχία της στον χώρο των tablet. Το πρώτο τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ για το iPad 2 με το μότο “We Believe”, απευθύνεται όπως το συνηθίζει άλλωστε η εταιρία στο συναίσθημα του καταναλωτή με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Το όλο concept της διαφήμισης επικεντρώνεται στην θέση που μπορεί να πάρει το iPad 2 στην ζωή μας, αφήνοντας στην άκρη τους ψυχρούς αριθμούς και τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Φυσικά, όλα αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθούν χωρίς την χρήση των δημοφιλέστερων εφαρμογών της Apple, όπως του GarageBand ή του Numbers, τονίζοντας πόσο αρμονικά δένουν στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου.

Συμφωνείτε ότι δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής, αρκεί αυτή να κάνει καλά αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε;

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:16

Σχόλια

  • Εννοειτε οτι πρεπει να γνωριζουμε τα χαρακτηριστικα οποιασδηποτε συσκευης πριν προβουμε σε μια αγορα,αλλα ok μια διαφημιση ειναι.Γιαυτο το λογο υπαρχουν και οι μηχανες αναζητησης αλλιως δεν θα επιβιωναν.

  • Πάντως όποιος έχει το 1 και πάρει και το 2 τον θεωρώ κορόιδο...Δεν αξίζει...Το 3 και βλέπουμε...

  • Σαφως και δεν παιζει ρολο αν μια συσκευη εχει λιγο ταχυτερο επεξεργαστη η λιγο παραπανω μνημη απο μια αλλη. Αυτο που μετραει πανω απο ολα ειναι το λειτουργικο και πως συνεργαζεται με της εφαρμογες...και εκει η apple δεν εχει αντιπαλο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.