ARCHOS 70 1GHz CPU, Quadrant benchmark results

Κρατάμε στα χέρια μας το ARCHOS 70 Internet Tablet με Android 2.2 και το πιο πρόσφατο firmware update που πλέον ξεκλειδώνει τον επεξεργαστή δίνοντας μας τη δυνατότητα να τον χρονίζουμε συνεχώς στο 1GHz. Με όλες τις εφαρμογές killed και RAM 256ΜΒ τρέχουμε το full benchmark της δωρεάν εφαρμογής Quadrant Standart edition. Δείτε το βίντεο.


Το βίντεο έχει τραβηχτεί με την κάμερα Flip MinoHD και το track που έτυχε να παίζει εκείνη την ώρα είναι το “Pryda – M.S.B.O.Y. (Original Mix)”.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:38

Σχόλια

  • μπράβο ταχύτητες...δεν του το είχα.Ας του βάζαν μια καρτούλα sim και ας έκανε καμμία 30αριά ευρώ παραπάνω.Γιατί πρέπει πάντα να λείπει κάτι ρε γμτ?

  • Λευτέρης, αν κρίνω από το 1460 που βγάζει το Archos και την θέση που βρίσκεται το Galaxy S, εκεί θα πρέπει να στο βγάζει. Το γιατί δεν το ξέρω. Ούτε ξέρω ακριβώς τι στοιχεία χρησιμοποιεί το πρόγραμμα Quadrant και φυσικά το πόσο αξιόπιστο είναι. Αν πετάει το κινητό σου και είσαι ευχαριστημενος δεν έχεις ανάγκη από καλές μετρήσεις :)

  • εχς galaxy s με 2.2.1 jpy foryo το εχω κανει root φορας και darky v.7 και voodo lagfix και ενα autokiller ;)

    πιανω 1562

  • Κώστα , ήρθε το Archos 70 internet tablet αλλά θα το ανοίξω Πρωτοχρονιά , όπως λες και συ στο βίντεο είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές - για τον εαυτό μας.....

    ανυπομονώ να έρθει η Πρωτοχρονιά,.............. :-)

  • εγώ στο Galaxy S, 2.1 update 1, ρουταρισμένο με το lagfix του RyanZA πιάνω και 2500...
    πάντως πράγματι...εντυπωσιακό σκόρ..

  • na rotiso kati cVlachakis pio 8eloris to kalitero Tablet poy kiklofori mexri tora??? ego pantos leo ayto edo sto binteo ARCHOS 70 Internet Tablet...korifi!

  • εγώ να ρωτήσω (με κάθε καλή πρόθεση πάντα) γιατί να συγκρίνουμε ένα tablet με κινητά?

  • Καλύτερο tablet που κυκλοφορεί θεωρώ το iPad και αναμένουμε με ανυπομονησία να κυκλοφορήσει το BlackBerry PlayBook https://goo.gl/iBCvr

    panagiotis, tablet είναι που παίρνει και τηλέφωνα, δεν είναι κινητό. Σίγουρα αυτά τα δύο μπλέκονται μεταξύ τους και ο διαχωρισμός είναι δύσκολος :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.