Archos 70 Internet Tablet με 163 ευρώ στα Media Markt

Μόλις τώρα με ενημέρωσαν ότι το Archos 70 Internet Tablet πωλείται στα καταστήματα Media Market προς 163 ευρώ. Ναι είναι καλή τιμή, περσινό μοντέλο βέβαια αλλά είναι το καλό με την 7άρα capacitive multitouch οθόνη και Android 2.2. Η προσφορά τρέχει από προχθές και τελευταία μέρα είναι η σημερινή. Τα καταστήματα Media Market σήμερα Σάββατο κλείνουν στις 20:00.

Το Archos 70 Internet Tablet το είχα αγοράσει πέρισυ το Δεκέμβριο από την Αγγλία με 213 ευρώ και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο, ούτε πρόσβαση στο Android Market, στα άρθρα όμως που είχα αναρτήσει πέρισυ εδώ και εδώ, σχολιάζω τον τρόπο για να του δώσετε πρόσβαση στο Android Market. Ελληνικό πληκτρολόγιο θα έχετε με την δωρεάν εφαρμογή Greek Input Method και άλλες.

ARCHOS 70 Internet Tablet
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2
Επεξεργαστής: 1GHz
Οθόνη αφής: 7 ιντσών, 800×480 pixels, capacitive, multi-touch
Μνήμη flash: 8GB
Wi-Fi, microSD, mini HDMI, micro USB, Web Camera
Διαστάσεις: 201x114x10 χλστ.
Βάρος: 300 γρ.

, Archos 70 Internet Tablet με 163 ευρώ στα Media Markt

Kudos to Lianakis Nikos

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
γιωργος22

Τι μνημη ram εχει?

Ακης44

Πηρα προχθες το dell streak 7…….σε προσφορα απο το e-shop 240 ευρο απο 399……….καλουτσικο το Αrchos αλλα το streak εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα π.χ. διπύρηνο επεξεργαστη , 512 MB RAM και 16GB ROM , γυαλινη οθονη , προσφατη αναβαθμιση σε firmware honeycomb , καμερα 1.3 mp εμπρος και 5.0 mp πισω κ.α. Γενικοτερα ειναι πιο εξελιγμενο μοντελο…….δυστυχως εξαντληθηκε σε 3 μερες!!!!!!Αλλιως ηταν εξαιρετικη ευκαιρια………τωρα οποιος ενδιαφερεται ας παρει το archos το οποιο ειναι και αυτο καλο μηχανημα!!!!!!

Ακης44

Γιωργο , η ram του archos ειναι 256 mb……πραγμα που σημαινει οτι δυσκολα θα δεχτει αναβαθμιση σε honeycomb……..δυστυχως!!!!!!

σάκης

Αξίζει, όταν την ίδια στιγμή το νέο 8άρι μοντέλο είναι διπύρηνο στο 1ghz με android 3.2 και κοστίζει 250€; Και επιπλέον αν θέλεις με ένα πρόσθετο με +50€ το μετατρέπεις σε 3g;

https://www.archos.com/store/psearch.html?country=gr&lang=en&prod_id=archos80g9_1

Solon

Καλή τιμή για τα χαρακτηρηστικά του αλλά όταν το είχα δει από κοντά η οθόνη του με είχε απογοητεύσει. Χαμηλή φωτεινότητα και ευκρίνεια, επαρκής μόνο για κλειστούς χώρους και μικρή γωνία θέασης.

Greg

Μια ακόμα “ευκαιρία”: BLACKBERRY PLAYBOOK 32GB BLACK στο e-shop 389 euro. Ελπίζω να μην παραβαίνω κάποιο κανόνα που αναφέρω την προσφορά. Είναι ωραίο να βλέπουμε τέτοιες προσφορές στις μέρες μας. Και το archos και το blackberry είναι ενδιαφέροντα νομίζω σε αυτές τις τιμές.

vaios vitos

εχεις καμια αποψη για το Archos 80 G9 Tablet 8GB?

Ender

@Vaios vitos,

Για το G9 υπάτρχει θέμα εδώ αλλού, με τη σιγουριά ότι θα μας κάνει παρατήρηση ο Κώστας σου λέω ότι:

-Ανύπαρκτο QC ( παιδαριώδη screen defect), αν το ακουμπήσεις από πίσω κάνει νερά η οθόνη, πολλές αντανακλάσεις, λίγα χρώματα, άσχημο after sales ( δεν έγινε ανάκληση σε ολόκληρες παρτίδες…!!!), ο turbo επεξεργαστής έχει πάρει δύο αναβολές, κακή ποιότητα κατασκευής.

+Τα θεωρητικά specs (εκτός από ram), το multimedia, smoothness, έκδοση android, και κυρίως τιμή,kickstand, usb.

Το γλυκοκοιτούσα μέχρι που ο ξάδερφος Χάρης που με προλαβε και το πήρε μου είπε ” αν ήταν πιο σοβαροί με τα χίλια, τώρα με την όπισθεν”.

Τώρα για το archos 70, είναι όπως τα λέει το hands on του οικοδεσπότη.

To μοντέλο πια είναι παλιό, τότε ήταν αξιοπρόσεκτο αλλά και τα 163 € γι αυτό στα τέλη του 2011, είναι πάρα πολλά, δεν…

Ακης44

το dell streak 7 τι σου λεει Ender???

Ender

Φίλε Ακη, δεν το έχω πιάσει, δεν έχω γνώμη, sorry.

impro

εγω το έχω περίπου έναν χρόνο, είναι καλό για τα χρήματα του, έχει πρόσβαση στο android market με ενα απλό πρόγραμμα που κατεβάζεις από την δική του appslib και δεν χρειάζεται γνωσεις για να το κάνεις. Έχει ελληνικό πληκτρολόγια απο την “μάνα” του , αλλα του λείπει το ς. Η εδω αντιπροσωπεία με εξυπηρέτησε πολύ όταν αγόρασα ένα Dead on arrival. Υποστηρίζει flash και skype video, και η archos το αναβαθμίζει κάθε 2 μήνες για να γίνει καλύτερο. Παραμένει αργό βέβαια, και η οθόνη κάπως παλιάς λογικής χωρις gorilla glass. Καλή αυτονομία εγώ το αφήνω 24 ώρες ανοιχτό χωρις πρόβλημα. Το tethering είναι πολύ καλό και συντονίζεται με όλα μου τα τηλέφωνα, και ετσι δεν χρειάζεται να έχω ενσωματωμένο 3g. Δεν έχει gps, Είναι πολύ λεπτό και μου αρέσει το kickstand. Δεν θα φορέσει απο οτι καταλαβαίνω ποτέ 2,3 android. Στα θετικά η σύνδεση με HDMI και mini usb, στα αρνητικά η ποιότητα κατασκευής, και η σχετικά αργή ταχύτητα.

σπυρος

Παιδιά είμαι αυτή τη στιγμή στα media markt και δεν γνωρίζουν τίποτα για την προσφορά..
Η τιμή του είναι στα 213.86

giog

Τελικα το archos αξιζει να το παρουμε σε αυτην την τιμη η δεν ειναι καθολου value for money και να περιμενουμε μιας κι ερχονται γιορτες καλυτερες προσφορες; Κατι σε 10ιντσο tablet πχ;

σπύρος

Τελικά μετα απο πολλά τηλεφωνήματα σε διάφορες media markt το μοναδικό κατάστημα που το εχει προσφορά ειναι της Καλλιθέας..Τα υπολοιπα ειχαν αλλη τιμη που μαλιστα διεφερε αναμεταξύ τους…..Αρα η προσφορά ισχυει μονο για το κατάστημα Καλλιθέας και εχει μείνει μονο το εκθεσιακό κομμάτι.

kostas

Μαπαααααα οθονη θολη πιο πολυ απτο disare hd πεταμενα λεφτα.

σπυρος

Μέχρι σήμερα πίστευα πως η media markt είναι η ίδια εταιρια με πολλα καταστηματα και ίδιες τιμες.Μάλλον έκανα λάθος.Μάλλον μιλαμε για κατάστηματα που απλά μοιράζονται το ίδιο όνομα..
Μάλιστα σε ένα τους καταστήμα ο υπεύθυνος μου είπε 236€ όταν του ειπα για προσφορά στα 163 μου είπε πως δεν ξέρει κάτι κ μπήκε στο σκρουτζ είδε της τιμές και μου έκανε μια άλλη προσφορά..
Φίλε μου cvlachakis ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου αλλα κουράστηκα κ δε θέλω να τρέξω μέχρι το μαρούσι για αυτό το tablet…μάλλον δε με θέλει..
Θα περιμένω την επόμενη ειδηση-προσφορά που θα ανακαλύψεις για εμάς! (ελπίζω όμως λίγο πιο συγκεκριμενη)

vasilisK

μολις σημερα του εσπασα την οθονη μετα απο 1 χρονο χρησης … κριμα 🙁

artemios

θα ηθελα να ρωτησω ελληνικο μενου εχει αν οχι πως μπορουμε να αποκτησουμε σκεφτομαι να παρω το archos 43 φανταζομαι ειναι ολοιδιο απλα με 4,3 οθονη.τι αποψη εχετε περι του archos 43?

artemios

βρηκα το archos 43 154$. το usb host που εχει σημαινει οτι μπορω να συνδεσω καποιο σκληρο δισκο η στικακι και να προβαλω-αναπαραγω απο το tablet το περιεχομενο τους το οπιο πρεπει να ειναι σε μορφη FAT οποσδηποτε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Giannis

Artemios, ναι ισχύει αυτό που λες. Εγω εχω το 101, το συνδεσα με ένα western digital passport τιγκα σε movies παίζει άφοβα μέχρι και 720p, με υποτιτλους κανονικά. Τελευταία όμως το USB host μου κανει νερά, δεν καταλαβαίνει καν ότι κουμπωσα σκληρό η stick, άρχισα τα παράπονα και διάβασα σε φορα, ότι λέει μετά απο καιρό τα host τα παίζουν, και μόνο αντικατάσταση του tablet γίνεται, δεν ξέρω ας ελπίσουμε ότι είναι θέμα firmware….:(

Manos

EASYPIX EASYPAD JUNIOR
Αυτή ειναι η καλύτερη επιλογή πιστεύω!
Εχει 1.2 cpu και ωραιο design.
Επίσης το είχε το e-shop προσφορά στα 115 ευρώ πριν κανα μήνα.

Νιάνιος Ρωμανός

Το tablet εχει ελληνικό πληκτρολόγιο από την μαμά του αλλά είναι σε διάταξη AZERTY και όχι QWERTY

Κωστας

παντως ειναι καλο να υπαρχη μια στηλη ( καποια ειδοποιηση οπως αυτη ) για της προσφορες

ΗΛΙΑΣ Χ.

Εγώ έχω ένα samsung galaxy 550 και δεν παίζει angry birds κολλάει παρά πολύ και μερικές φορές χριαζεται επανεκκίνηση.
Θέλω μια συσκευή για να παίζω παιχνίδια και να σερφαρω.
να πάρω το συγκεκριμένο ταμπλετ η ένα sony ericsson xperia neo v?

naxiand

kostas, Αντιπρόταση σε καινούργιο 7άρι tablet με capacitive και 163/ 157 ευρώ;;

nook color

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Archos Archos Android smartphones Archos smartphones

Archos 50 Saphir: Αδιάβροχο με οθόνη 5″, μπαταρία 5000mAh, τιμή 199 ευρώ

Η γαλλική Archos ανακοίνωσε επίσημα το Archos 50 Saphir, το οποίο θα φέρει στην IFA 2016 που θα πραγματοποιηθεί 2 με 7 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο και το Techblog θα είναι εκεί. Το νέο smartphone έχει πιστοποίηση IP68 για να αντέχει μισή ώρα κάτω από 1 μέτρο νερό.

News Android Smartphones Archos Archos Android smartphones

Archos Diamond 2 Plus και 2 Note: Με δυνατά specs, Android Marshmallow και οικονομικά

Η Archos ανακοίνωσε επίσημα δυο Android smartphones, τα οποία έρχονται με καλά χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές. Τα Archos Diamond 2 Note και Archos Diamond 2 Plus ανήκουν στη σειρά Diamond της γαλλικής εταιρείας.

News Archos

Archos Power και Cobalt: Νέες οικογένειες smartphones

H Archos παρουσιάζει δύο νέες οικογένειες smartphones, τα Archos Power και Archos Cobalt, στις οποίες ανήκουν συνολικά τέσσερα νέα μοντέλα, με λειτουργικό σύστημα Android. Οι νέες προτάσεις της Archos θα είναι διαθέσιμες εντός του 2016 και πιο συγκεκριμένα την άνοιξη.

News Archos Archos Android smartphones

Archos GranitePhone: Με τιμή 849 δολάρια το ασφαλές smartphone

H γαλλική Archos συνεργάστηκε με την βραζιλιάνικη Sikur και δημιούργησαν το Archos GranitePhone το οποίο απευθύνεται σε όσους αναζητούν ασφάλεια, αλλά είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 849 δολάρια. Παρά την τιμή του, δεν μιλάμε για κάποιο high-end smartphone, αλλά μεσαίας κατηγορίας.