ASUS Transformer Prime, Το τετραπύρηνο tablet έρχεται 9 Νοεμβρίου

Δεν κράτησε πολύ η αγωνία μας. Προχθές κυκλοφόρησε το πρώτο teaser βίντεο για το επόμενο tablet ASUS Transformer και εχθές σε συνέντευξη που έδωσε ο Jonney Shih πρόεδρος της ASUS κρατούσε ένα στα χέρια του (επίσημο όνομα ASUS Transformer Prime) και ανακοίνωσε ότι στις 9 Νοεμβρίου θα παρουσιάσει επίσημα το Transformer Prime.

Έχουνε περάσει ανεπιστρεπτί οι μέρες που οι εταιρείες “κλωσούσαν” τις συσκευές για μήνες από την επίσημη παρουσίαση έως και την κυκλοφορία στην αγορά. Η τεχνολογία τρέχει και ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει. Το δείχνεις; το πουλάς, αλλιώς έχασες το τραίνο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ταχύτητας κυκλοφορίας τα iPhone 4S, Galaxy Nexus και Motorola RAZR XT910.

Στις περισσότερες φωτογραφίες, το ASUS Transformer Prime το κρατάει ο δημοσιογράφος μαζί με το προαιρετικό αξεσουάρ-πληκτρολόγιο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Οκτωβρίου 2011 13:37

Σχόλια

  • LG Optimus
    ASUS Transformer
    ASUS Transformer Prime

    Να περιμένουμε κανένα SAMSUNG Megatron???

    Πέραν της πλάκας πάντως, αρκετά δελεαστικό το προηγούμενο και ΠΟΛΥ δελεαστικό το καινούριο....

  • Έκλεψε όμως την ονομασία από την google και την samsung. Ε ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουν....

  • Πόσο καιρό "ζαχαρώνω" το κόκκινο hightech-κάθισμα του W.Mossberg..Oυυφ βάσανα!
    (*μολις εξαντλήσει τα transformers την κόβω (Asus) να στρεφεταιπρος X-Men..:P lol)

  • πληροφοριες λενε για τιμη 500$ σε εμας σε τι τιμη θα ερθει αγνωστο. πιστευω οτι θα παει πολυ καλα σε πωλησεις και με δελεαζει τρελά και μενα. η αυτονομια του ειναι απιστευτη δεν ξερω αν συμπεριλαβανεται μεσα με το dock keyboard ή αφορα σκετη την ταμπλετα...

  • Εκτός από τον επεξεργαστή τι άλλο ξέρουμε για το καινούριο μηχανάκι της Asus? Έχουμε καμία πιο σαφή εικόνα? η σκαλώσαμε στον 4 πύρινο?

  • Kώστα σε ευχαριστώ για τις αμεσες ειδησεις που μας παρουσιαζεις.Περίμενα πως και πως να δω το νέο transformer και να το, 18 ημερες πριν την επίσημη παρουσίαση. Απ'ότι είδα και στο video - συνεντευξη αναφέρεται, ο ασιάτης εκπρόσωπος της Asus, κάποια στιγμη προς το τέλος, σε ώρες αυτονομίας (χωρίς το keyboard), . Δυστυχώς όμως, o βλαχο-αμερικάνος συνεντευξιαστής, προτιμησε να μιλήσει την ίδια στιγμή, πάνω στην ομιλία του προσκεκλημένου του και έμεινα με την απορία..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.