Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε ένα tablet Vero Tab G8i

Ακόμα ένας μεγάλος διαγωνισμός εδώ στο Techblog, αυτή τη φορά με ένα tablet το Vero Tab G8i το πρώτο που κυκλοφόρησε στη χώρα μας με επεξεργαστή Intel Atom και λειτουργικό σύστημα Android! Κάνε δικό σου το G8i με οθόνη 7.9 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 1024×768 pixels, μεταλλική κατασκευή, μπαταρία 4600 mAh και Android 4.3 Jelly Bean. Μάθε πως!

Update: Ο διαγωνισμος ολοκληρωθηκε και η κληρωση θα πραγματοποιηθει μεσα στις επομενες ημερες. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email. Καλη επιτυχια σε ολους!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο ένα tablet Vero G8i θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω δύο βήματα:

1. Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο αναφέροντας ποια συσκευή σας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση από την έκθεση MWC 2014.
2. Nα κάνετε Εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube το μεγαλύτερο στην Ελλάδα με δοκιμές σε smartphones και tablets!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:39

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.