Βάλε Android στο HP TouchPad, Η ομάδα CyanogenMod 7.1 σε αγαπάει

Συνεχίζεται η προσπάθεια της εγκατάστασης μιας όσο το δυνατόν πιο σταθερής έκδοσης Android στο webOS tablet ΗP TouchPad. Η ομάδα CyanogenMod διέθεσε την πολύ πρώιμη Alpha έκδοση της version 7.1 με την οποία λειτουργούν οι περισσότερες λειτουργίες του TouchPad ίσως όμως να έχετε πρόβλημα με τον ήχο, την κάμερα και το Wi-Fi.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ και προχωρήστε με δική σας ευθύνη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Οκτωβρίου 2011 15:26

Σχόλια

  • Είναι φοβερές ROM οι Cyanogen(mod) ! Στο HTC HD2 μου, το Gingerbread παίζει αψεγάδιαστα! Σαν να έχω αγοράσει καινούργιο κινητό!

  • Cyanogenmod 7.1 και ξερο ψωμι.. οτι ειχε andoid και περασε απο τα χερια μου του το ειχα εγκαταστησει. Κορυφη απλα.. γρηγορο απλα και αποτελεσματικο!

  • Όντως τα παλικαρια κάνουν πολύ καλή δουλειά, αυτοί ήταν και ο λόγος που ανέβαλα την πώληση του DEFY γιατί αν περίμενα από την MOTO σώθηκα!!!
    Το sony rolly διπλα είναι όλα τα λεφτά!

  • Το TouchPad δεν θα πάρει ποτέ Honeycomb γιατί είναι closed source. Απεναντίας, θα πάρει Ice Cream Sandwich μόλις είναι διαθέσιμο (είναι στα πλάνα της cyanogen team).

  • γεια σας παιδια !!προσφατα ειμαι κατοχος ενouς hp touchpad. με το wedos να ειναι ενα πολυ πρακτικο λειτουργικο αλλα με πολυ λιγα apps . βασικα ποιο πολυ με ενδιαφερει να διαβαζω αρχεια pdf στο tablet καταλαβα ομως οτι δεν υπαρχει καποιο καλο apps (εκτος απο το adobe που ειναι χαλια) .. θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει, αν γνωριζει ενα καλο pdf reader στο web os η αναγαστηκα θα πρεπει να του βαλω android?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.