Huawei Ideos Tablet, Διπύρηνα 1.3GHz με Android Honeycomb

Καλώς να δεχθούμε τα αναμενόμενα διπύρηνα Tablet της Huawei στις 7 και 10 ίντσες. Είναι αρκετά νωρίς βέβαια να κουβεντιάζουμε για συσκευές που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στη χώρα μας κάπου εκεί τον ερχόμενο Νοέμβριο τα νέα όμως είναι νέα και θέλησα να τα μοιραστώ μαζί σας. Περιμένουμε λοιπόν δύο μοντέλα με διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.3GHz και Android 3.0 Honeycomb. Αυτά είναι!

Μέχρι τότε να σας θυμίσω ότι η Vodafone διαθέτει το tablet Huawei S7 ενώ σε λίγο καιρό θα έρθει και το νεότερο μοντέλο S7 Slim με Android 2.2. Να μου πεις και ποιος δεν θα έχει κυκλοφορήσει Honeycomb tablet μέχρι τα Χριστούγεννα…

, Huawei Ideos Tablet, Διπύρηνα 1.3GHz με Android Honeycomb

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Zafiris

Αυτάαα είναι :)))
Άμα έρθει σε μια πολύ καλή τιμή γιατί να δώσεις 700-800 για το xoom και το galaxy και να μην προτιμήσεις αυτό?Εφόσον βέβαια κάνει καμιά 300-350 Ε.

Αλεξανδρος

Μέχρι το Νοέμβρη ποιος ζει ποιος πεθαίνει….

Θανάσης

η κρίση επηρεάζει και το πνεύμα :-(((

FaTaL

Σε μισό χρόνο και με μονοπύρηνο, σίγουρα θα έχουν χαμηλή τιμή και ήδη οι τιμές θα είναι χαμηλότερες από αυτά που ήδη θα κυκλοφορούν. Ελπίζουμε να είναι και ανταγωνιστικά και στην πράξη!

geoper2

Μακάρι να είναι σε καλή τιμή, εγώ έχω μια απορία, το galaxy tab ακόμα το πουλάνε γύρω στα 600 ευρώ στα “μεγάλα” καταστήματα ενώ έχουν βγεί τόσα tablets και αναμένονται άλλα τόσα πώς γίνεται αυτό ???? Ποιος τα αγοράζει ???

Γεωργία Κ.

Μπορεί να αργεί… αλλά καλό θα ήταν να έρχονται στην Ελλάδα και tablet πιο οικονομικά… σαν και αυτό.
Το θεωρώ πραγματικά υπερβολικό το ποσό των 500 ευρώ και άνω (π.χ. ipad 2, motorola xoom) για ένα tablet ενώ μπορείς να πάρεις ένα ολόκληρο desktop.
Ίσως είναι η αρχή και σιγά-σιγά πέσουν και αυτά μέχρι να αντικαταστήσουν προφανώς τα notebook???

Αλέξανδρος

cVlachakis με έχει κουράσει πάρα πολύ αυτή η ιστορία με τα android tablets. Με έχουν κουράσει πάρα πολύ οι ανακοινώσεις του ΘΑ και ΘΑ.
Οταν έχουμε 29 Μαρτίου και βγαίνει η οποιαδήποτε εταιρεία και μιλάει για κυκλοφορία το Νοέμβρη είναι τραγικό.
Τί να συζητήσουμε για τα specs που ουσιαστικά δεν ξέρουμε; Και άντε έρχεται με διπύρηνο στα 1,3 Ghz, τώρα φαίνεται καλό το Νοέμβρη όμως θα έχουμε άλλες ανακοινώσεις για τα τετραπύρινα και πάει λέγοντας.
Επίσης η ανακοίνωση φαίνεται ότι δεν είναι να τη λάβεις και πολύ σοβαρά όταν συζητάνε για honeycomb 3.0 το Νοέμβρη.
Μέχρι τότε θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε φτάσει την 3.2 ή έστω την 3.1 και να έχουν λυθεί σοβαρά bugs. Το να αγοράσει κάποιος σε 9 μήνες συσκευή με 3.0 είναι σα να παίρνει τώρα κινητό με 2.1 και ίσως και ακόμα χειρότερα μιας και η 2.1 είναι πολύ σταθερή έκδοση απλά χάνει στο θέμα virtuallization σε σχέση με τη 2.2 γι’αυτό και πιο αργή.
Από την άλλη η 3.0 είναι beta, όπως είναι και όλες οι πρώτες εκδόσεις ενός λειτουργικού.

Αλέξανδρος

cVlachakis δεν τα βαζω μαζί σου, εντάξει ηρέμησε…..
Οσο για τη google όσο πάει αυτή η εταιρεία γίνεται όλο και πιο evil.

kostas8881

@Αλεξανδρος
Καταλαβαινω το υφος σου για την δεδομενη ειδηση οτι θα ερθει το νοεμβρη(σαφως αργοπορημενο)…αλλα σε site ενημερωσης τεχνολογικων προιοντων εισαι τι περιμενες….να το απορριψουμε μονο και μονο επειδη αργει…
Παντως θεωρω οτι ειναι λανθασμενη (εμπορικα) η κινηση της εν λογω εταιρειας ποου αργει τοσο την αφιξη του ταμπλετ, αλλωστε σκοπος θα ειναι ενας δυνατος αντιμετωπος των κατα πολυ ακριβοτερων (ισως υπερτιμημενων) ταμπλετς των υπολοιπων κολοσσιαιων εταιριων.Ας ερθει τουλαχιστον σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Apple iPad Pro

Apple: Ετοιμάζει iPad Pro με τσιπ M2 για το φθινόπωρο;

Κάπου μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου θα έχουμε ένα iPad Pro με τσιπ Μ2 από την Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκε για λίγο στο Amazon Italy και μάθαμε τα πάντα

Η σειρά Galaxy Tab S8 της Samsung αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην Ευρώπη αρκετά σύντομα.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra: Διέρρευσε εικόνα στη σελίδα υποστήριξης της Samsung

Η Samsung προχώρησε και δημοσίευσε μια επίσημη εικόνα του επερχόμενου Galaxy Tab S8 Ultra στη σελίδα υποστήριξης στις ΗΠΑ

Tablets Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab S8

Διέρρευσε το νέο Galaxy Tab S8 – Δεν θα έχει φορτιστή;

Τα Galaxy Tab S8 και Galaxy Tab S8 Ultra αποτελούν τα πολυαναμενόμενα tablet κορυφαίας κατηγορίας που, αναμένεται, σύμφωνα με τις φήμες, να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2022.