Hyundai IT A7, Android tablet με οθόνη 7 ιντσών και 80 δολάρια Αμερικής

Ο Κορεάτης κολοσσός Hyundai είναι γνωστός στη χώρα μας ως κατασκευαστής αυτοκινήτων, αυτό γνώριζα και εγώ μέχρι που στα πλαίσια ενός επαγγελματικού ταξιδιού επισκέφτηκα τα ναυπηγία της Νοτίου Κορέας και των Hyundai, DSME (Daewoo) και Samsung. Ναι καλά διαβάσατε και οι τρεις εταιρείες μεταξύ άλλων χτίζουν πλοία και μαζί με τους Κινέζους είναι πρώτη δύναμη παγκοσμίως.

Εκτός λοιπόν από αυτοκίνητα και πλοία, η Hyundai έχει και ειδικό τμήμα IT (?) και κατασκευάζει ηλεκτρονικές συσκευές όπως το Android tablet A7 με οθόνη 7 ιντσών 800×480 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή Allwinner A10 1GHz, μνήμη RAM 512MB, έξοδο micro HDMI, ενσωματωμένη μνήμη 8GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης SD και τιμή 79 δολάρια Αμερικής.

Κάποιες ιστοσελίδες αναφέρουν ότι το Hyundai IT A7 φοράει Android 4.0 Ice Cream Sandwich όμως δεν είμαι σε θέση να το επιβεβαιώσω. Βέβαια στην εικόνα κάτω δεξιά υπάρχει ένα νούμερο 40 το οποίο όμως δεν γνωρίζω ποιο είναι. Στη Νότιο Κορέα έχω πάει δύο φορές, φαίνεται όμως ότι δεν ήταν αρκετές για να μάθω και κορεάτικα!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Ιανουαρίου 2012 17:48

Σχόλια

  • Αμα ειχε οθονη 1024χ600 περιπου θα ηταν killer product!!
    αλλα και παλι στα λεφτα του αντε βρες αλλο τοσο καλο...!καλη προσπαθεια! :)

  • Eίχα πάει Hundai και στα ναυπηγία της Νοτίου Κορέας τότε με το Univercity & έίχα πάθει ΤΑΡΑΚΟΥΝΟ ,μιλάμε φίλε οι καθαυτό εγκαταστάσεις χωρίς τα πέριξ είναι όσο ένα ολόκληρο νησί.. ρε λέμε για πολλά "κιλά" χρόνια μπροστά ,inconceivably τρελά facilities! | Aléssio

  • Αντώνης, εμένα Hyundai ήταν το πρώτο μου PC με επεξεργαστή Intel 80286 στα 8MHz και με turbo mode στα 12MHz!

    Aléssiο, Ναι! Ένα ολόκληρο νησί είναι τα ναυπηγεία και έχει δημιουργηθεί μια πόλη μόνο με κατοίκους που εργάζονται σε αυτά.

    • Tasos, καθόλου απίθανο μιας και το νόμισμα στην εικόνα είναι σε κινέζικα Yaun και όχι σε νοτιοκορεάτικα Won! Δεν πειράζει πιάσαμε και τη συζήτηση για Κορέα. Εξάλου είσαι σίγουρος εσύ ότι επειδή έτσι το λέει το site που αναφέρεις έτσι είναι; Αυτό το τελευταίο το λέω για να μην "ψαρώνετε" ότι επειδή το έγραψε ο ξένος πρέπει και να είναι το σωστό και ο Έλληνας να έχει το λάθος.

      Χαμός είχε γίνει με τις "πληροφορίες" του GSMArena που επέμενε ότι το Huawei Honor θα κυκλοφορήσει με διπύρηνο επεξεργαστή και με ρωτούσαν συνέχεια από εδώ στο Techblog αν είναι έτσι και έλεγα όχι θα έχει μονοπύρηνο και αποδείχθηκε τελικά ότι είχαμε δίκιο! Ένα παράδειγμα έφερα γιατι συχνά το βλέπω αυτό το φαινόμενο στο Techblog, να σχολιάζουν άτομα πετώντας ένα ξερό link από ξένα sites χωρίς να προσθέτουν τίποτα το δικό τους.

  • Η Κορέα που έχει πλημμυρίσει τον πλανήτη με ηλεκτρονικά, αυτοκίνητα, τάνκερ κτλ. έχει κατα κεφαλήν ΑΕΠ λίγο πάνω απο της...Ελλαδάρας. Ενα ακόμη hint που δείχνει πόσο άσχημα την έχουμε ως χώρα, Κώστα...

  • Από το σήμα και μόνο υποθέτω ότι είναι άλλη εταιρία. Με πιθανότατα κινεζική προελευση.

  • Ξέρουμε αν θα έρθει ελλάδα?Γιατί συμφέρει πολύ το ταμπλετάκι.Εκτός απο την μέτρια οθόνη,έχει αρκετα καλα χαρακτηρηστικά σε εκπληκτική τιμή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.