iPad 12 ιντσών; [φήμες]

Είμαστε σίγουροι ότι κάτι θα έχει πάρει το αυτί αναφορικά με ένα 12ιντσο Android tablet που λέγεται ότι ετοιμάζει η Samsung, κάτι τέτοιο φάινεται να σχεδιάζει και η Apple με νέο iPad 12″. Οι φήμες για το 12ιντσο iPad προέρχονται από το εργοστάσιο κατασκευής ΟΕΜ φορητών υπολογιστών Quanta με έδρα την Ταϊβάν και μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 25 Σεπτεμβρίου 2013 14:48

Σχόλια

  • Αν ειναι να ξεκινησουν το ιδιο παιχνιδι και στα ταμπλετ, μας βλεπω σε μερικα χρονια με μια οθονη-ταμπλετ στην πλατη! χαχα!

  • 12άρι tablet?
    τελικά οι τσάντες μεταφοράς laptop που έχουμε θα είναι χρήσιμες και στο μέλλον...

  • Θεωρω οτι στα tablet ειναι πολυ πιο χρησιμη η μεγαλη οθονη απ οτι στο κινητο που στο κατω κατω ειναι κινητο ΤΗΛΕΦΩΝΟ . Το tablet για εργασια και ψυχαγωγια δεν το κουβαλας στην τσεπη σου . Επισης θα ηθελα πολυ ενα tablet σε μεγεθος Α4 ...Αν το κανει αυτο η apple το εχω παρει την επομενη μερα...θα μου λυσει τα χερια , πραγματικα !

  • Επισης δεν συγκρινεται με laptop , απ τη στιγμη που το laptop ειναι το 10πλασιο σε παχος , σε βαρος και το υποδεκαπλασιο σε αντοχη μπαταριας .... αρα μη λεμε οτι θελουμε .... φτασαμε στο σημειο να επικροτουμε κινητα των 6 ιντσων και το tablet που ειναι μολις 8-9 χιλιοστα παχος και η εργασιες που αναλαμβανουν να διεκπεραιωσουν προυποθετουν τις μεγαλες οθονες...δεν θεωρω τωρα τις 12 ιντσες υπερβολικες για ταμπλετ , μην λεμε οτι θελουμε...αν γινει και ωραια δουλεια στα bezel οπως στο μινι θα βγει ενα πολυ ωραιο και εργονομικο εργαλειο πιστευω....γιατι αλλο να δουλευεις σε μια οθονη 9,7 και αλλο σε 12αρα που λογικα πρεπει να ειναι οτι πιο κοντα στο Α4 !

  • δυσκολο...γιατι θα πρεπει να αλλαξει παλι την αναλυση και δεν συμφερει τους devlopers των εφαρμογων της ...ηδη ειναι δυσκολο με τοσες αναλυσεις...καιστο νεο xcode δεν υπαρχει αναφορα για κατι καινουργιο,εκτος και αν παραμεινει οπως εχει

  • Γιατί δεν το κάνει φορητό iMac να τελειώνουμε?? Αν ξεκινήσει έτσι, σε 2-3 χρόνια θα φτάσουν τα tablets στις 21", οπότε δεν θα έχει να χάσει κάτι...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.